Home Læserdebat Frygt for et terrorangreb i Danmark, sidder i mange mennesker
Frygt for et terrorangreb i Danmark, sidder i mange mennesker

Frygt for et terrorangreb i Danmark, sidder i mange mennesker

0

Frygten, for at Islamisk Stat og ligesindede personer og organisationer begår et terrorangreb i Danmark og Norden i øvrigt, sidder i mange mennesker.

Islamisk Stat udgiver et digitalt magasin, Dabiq, der fortæller om sejre, religion og kalifat. Mange af teksterne i Dabiq formidler det religiøse argument for, at det er den eneste korrekte tolkning af Guds ord. Endemålet er oprettelsen af et kalifat.

Ifølge islamister lever vi i et sekulært, liberale samfund, hvor alt det, Gud har forbudt, er tilladt, så som: alkohol, narkotika, utroskab, banklån og hasardspil mv. IS fører krig mod os for at redde menneskeheden som de ser den. De vil forhindre os i at sprede vores vantro, vores afvigende livsstil og vores liberale værdier.

Ifølge Kristeligt Dagblad viser en optælling foretaget af den tyske avis Welt am Sonntag, at »angrebene i de sidste 18 år ikke bare har været hyppige, men også drabelige«. Opgørelsen viser, at der siden al-Qaedas angreb den 11. september 2001 mod blandt andet World Trade Center er blevet gennemført 31.221 islamistiske angreb, og at disse sammenlagt har kostet minimum 146.811 mennesker livet.

I Danmark er terrortrusselen fortsat alvorlig ifølge en rapport fra Center for Terroranalyse under Politiets Efterretningstjeneste (PET) fra februar i år.

Islamistiske terrorangreb er ikke kun et problem i sig selv. De er også problematiske, fordi de kan medvirke til, at eksempelvis højreekstreme udfører egne terrorangreb som hævn på de islamistiske angreb og derved er cirklen sluttet og det kan eskalere til uanede højder.

I Danmark tildeles der løbende statsborgerskab til nye dansker, det bekymrer selvsagt, at vi har indvandrere fra især de muslimske lande i Danmark, som lader som om, de vil være danskere, men i realiteten bekæmper os indefra.

Det er helt uacceptabelt, at muslimske femtekolonner ude i samfundet kan komme helt tæt på et dansk statsborgerskab med den beskyttelse mod udvisning, som det giver, uden at hverken embedsmænd i udlændinge- og integrationsministeriet eller politikerne opdager det eller gør noget ved det når Nye Borgerlige påpeget det.

Det er også uacceptabelt, at danskerne ikke informeres om truslerne. Danskerne skal ikke holdes i uvidenhed, om hvilke trusler fejlagtig indvandringen påfører os. Nye Borgerlige er på barrikaderne med oplysning til borgerne om hændelserne i Nice, Wien, Lyon og andre steder med håb om danskernes øjne åbnes,

Vi skal være glade for, at Politiets Efterretningstjeneste finder de fleste, men de finder dem alle?

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia