Home Kultur Frivillige forbereder krybbespil med egenproduceret dukker
Frivillige forbereder krybbespil med egenproduceret dukker

Frivillige forbereder krybbespil med egenproduceret dukker

0

Frivillige forbereder krybbespil med egenproducerede dukker

En gruppe frivillige ved Smidstrup kirke, arbejder i disse dage hårdt på, at blive klar til årets julekrybespil. 

For syvende år i træk, knokler en gruppe frivillige i Smidstrup sognegård, med at lave rekvisitter og dukker til det årlige dukke-krybespil, der spilles den. 20. 0g 21. december i Skærup og Smidstrup kirke.

De mange frivillige mødes hver mandag, og blandt dem er både pensionerede tømrere og syersker. Sammen forvandler de juleevangeliet til en spændende fortælling gennem dukker, og det et et hit blandt områdets børn og unge.

skaermbillede-2016-11-08-kl-12-32-15Det er sognepræsten Bente Rosenkrants, der hvert år skriver historien til juleevangeliet, og hvert år kommer der en ny dukke ind i krybbespillet. Det er blevet til mange dukker gennem de sidste syv års fortællinger, og i år kan man glæde sig til en lille ny engledukke, der i dukkespillet bliver mødt af udfordringer.

Sognepræsten fortæller ved hjælp af de mange frivillige, juleevangeliet med en ny vinkel hvert år. I år er det derfor med fokus på den lille nye engel, at juleevangeliet omsættes til et spændende krybespil.

Torsdag besøger DanmarkC TVs web-tv de mange frivillige. Se med i programserien “Din Fritid” på www.DanmarkC.TV fra torsdag kl. 17.00