Home SAMFUND FREDERICIANSK BILFORHANDLER : DER ER LANG TID TIL ÅR 2030
FREDERICIANSK BILFORHANDLER : DER ER LANG TID TIL ÅR 2030

FREDERICIANSK BILFORHANDLER : DER ER LANG TID TIL ÅR 2030

0

Slut med nye diesel og benzinbiler i Danmark fra år 2030

Regeringen er netop kommet med flere udspil, i forhold til et bedre klima og miljø. Et af tiltagene er, at stoppe for salget af fabriksnye biler, der er drevet udelukkende af benzin eller diesel – fra år 2030, og for hybridbiler fra år 2035.

I september måned er bilsalget i Danmark faldet markant, og det får en lokal brugtvognsforhandler til at træde frem, og komme med et opråb.

“Hver gang at regeringen blot nævner ordet bilafgift, eller som i det seneste tilfælde; vil stoppe for salget af nye benzin og dieselbiler fra år 2030, så kan det prompte aflæses på bilsalget” – siger medindehaver af Kraft Biler – Jon Slot Hansen, til DanmarkC TV.

Ny – og brugtvognsforhandlerne har flere gange det seneste år, været udsat for en mærkbart nedgang i bilsalget, efter at regeringen har varslet afgiftsændringer eller som det seneste – at stoppe for salget af nye diesel og benzinbiler fra år 2030.

“Vi hilser indsatsen for et bedre miljø velkommen. Der er lang tid til år 2030, og der er lige nu masser af lettere brugte og miljøvenlige biler på markedet, som kan handles til en rigtig god pris. Det er de færreste der har den samme bil i mange år, og hvem kan forudsige hvad man laver jobmæssigt eller i sit privatliv om bare to år? – Kom ud og gør en god handel hos de mange bilforhandlere i Danmark og lev i nuet” opfordrer Jon Slot Hansen fra Kraft Biler.

Jon Slot Hansen er gået viralt, med en videooptagelse, hvor han netop sætter fokus på at man skal leve i nuet og købe bil efter de behov man har i dag. Videoen er for nuværende blevet set af tæt på 9.000 facebook brugere. Se videoen nedenfor.

(Kilde : Facebook.com/kraftbiler)