FREDERICIA

Fredericianer hædret som Årets IBA Underviser

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

54-årige Allan Fledelius er netop blevet hædret som Årets IBA Underviser på IBA Erhvervsakademi Kolding. Her underviser han fuldtidsstuderende i marketing og forbrugeradfærd.

Det oplyses der idag i en pressemeddelelse.

Med hæderen følger, at Allan er med i opløbet om Undervisningsprisen, der uddeles blandt kandidater fra landets otte erhvervsakademier af Forsknings- og Undervisningsministeriet. Prisen har som formål at hylde værdien af den gode undervisning.

Årets IBA Underviser bor med sin familie i Fredericia. Her er han også vokset op, og det var her, han begyndte sin erhvervskarriere tilbage i 1993. Da fik han nemlig job som kvalitets- og logistikkonsulent hos Toyota Danmark.

Siden kom Allan til Würth Danmark med hovedkvarter i nabobyen Kolding. Han kendte byen glimrende, for her havde han netop afsluttet sin HD i afsætning på Syddansk Universitet.

Allan nåede også at arbejde en lille årrække hos Bestseller, før han valgte at forfølge en helt anden drøm, nemlig at undervise. Mange nyuddannede markedsføringsøkonomer fra IBA har altså haft glæde af Allan, der har ry for at undervise med både energi, overskud og glæde. Og samtidig godt funderet i det erhvervsliv, hvorfra han selv har en årelang erfaring.

– Jeg forsøger altid at være entusiastisk omkring mit fag, fordi jeg synes det er spændende. Og jeg fornemmer også, at det smitter af på de studerende, siger han i pressemeddelelsen.

Allan Fledelius har netop haft ti års jubilæum hos IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor han siden 2018 har haft titel af lektor.