FREDERICIA

FREDERICIAGUIDEN ER PÅ GADEN NU!

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Turistguiden har fået nyt udseende

Dette års turistguide har fået et helt nyt format. I år er guiden i A4-format med flotte, farvestrålende fotos blandet med en masse nye, inspirerende tekster og praktiske oplysninger.

I den 64 sider store guide kan Fredericias gæster på dansk, tysk og engelsk orientere sig om byens historie, oplevelsestilbud for børn og voksne, kunst, kultur, naturoplevelser, aktivitetsmuligheder, overnatnings- og spisesteder, shopping og meget mere. En særlig sektion viser Fredericia som geografisk midtpunkt for messer og konferencer i Danmark med alle de faciliteter, der er nødvendige.

Fredericiaguiden har to formål; at sælge Fredericia som feriedestination og at informere ankomne gæster om områdets mange oplevelses- og servicetilbud.

Skal sælge Fredericia udenfor Danmarks grænser

Som salgsbrochure bliver Fredericiaguiden distribueret til bl.a. turistbureauer, campingpladser, hoteller m.m. i hele Danmark og Sverige, samt ved messer i bl.a. Danmark, Tyskland, Norge og Holland.

”Vi vil også uddele guiden, når folk henvender sig som følge af vores annoncering i bl.a. turistmagasiner”, fortæller bureauleder Heidi Hammer Lings.

Fredericiaguiden skal fungere som vejviser, i forhold til gæster, som har besluttet sig for at besøge Fredericia, eller som allerede er ankommet, med konkrete oplysninger om overnatnings- og oplevelsesmuligheder, spisesteder, osv.

”Derfor vil brochuren også være at finde overalt, hvor områdets gæster færdes: på overnatnings- og spisesteder, i byens butikker og pengeinstitutter, på seværdigheder, servicestationer og banegården”, siger Heidi Hammer Lings

Alle, der er interesserede i at se den nye turistguide for Fredericia, er velkomne til at hente guiden på Turistbureauet.

”Den er god at have ved hånden, når man får besøg af familie, venner eller forretningsforbindelser”, slutter Heidi Hammer Lings.