Kort Nyt

Fredericia Musicalteater præsenterer to nye musicals i foråret 2025

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Skandinaviens-premiere på DE TRE BUKKE BRUSE og urpremiere på EFTERLYSNING

Fredericia Musicalteater byder på to spændende nye musicals i foråret 2025. Børnefamilier kan se frem til Skandinaviens-premieren på den populære børnemusical “DE TRE BUKKE BRUSE” i uge 7, mens det voksne publikum kan glæde sig til urpremieren på den helt nyskrevne danske musical-sangcyklus “EFTERLYSNING” den 28. marts 2025.

DE TRE BUKKE BRUSE

De seneste år har vinterferien stået i børnefamiliernes tegn på Fredericia Musicalteater og 2025 bliver ingen undtagelse. Her kan teatret nemlig præsentere Skandinaviens-premieren på børnemusicalen DE TRE BUKKE BRUSE skrevet af makkerparret George Stiles og Anthony Drewe, der også stod bag DE TRE SMÅ GRISE, som indbragte Fredericia Musicalteater en Reumertnominering i 2021.

Den klassiske eventyrfortælling om de tre bukke bruse, der skal over broen for at finde grønnere græsmarker, kommer til live i en ny og medrivende musicalversion. Forestillingen er fyldt med ørehængende sange, imponerende stepdans og masser af humor, der garanterer underholdning for hele familien.

Urpremiere på ny dansk musical om livets store småting

Hvad er det, vi leder efter? Spørger debuterende dramatiker og komponist Mille Lambert og Kristoffer Nybye i deres nye musical om alle de store småting. EFTERLYSNING er en sangcyklus om noget så banalt som hele livet. Denne hjertevarme musical sætter spørgsmålstegn ved vores evige søgen efter livets mening og ved det menneskelige kaos, der opstår ved blot at eksistere i verden.

Men det er slet ikke så alvorligt, som det måske lyder. EFTERLYSNING er fyldt med humor og god musik, der er helt nyskrevet af den spirende komponistduo. En rørende, sjov og relevant fortælling, der berør tematikker som kærlighed, venskab, drømme, jagten på ro i en hurtig hverdag og længslen efter at finde sin plads i verden – som til tider kan virke overvældende. EFTERLYSNING fortæller alle de mindste historier, der fylder det meste hos mennesker og giver (måske) svar på, hvad vi det egentlig er, vi går og leder efter.

Billetsalget til begge musicals er åbent nu.