Kultur

Fredericia Musicalteater præsenterer: DEN FORTRYLLEDE KUFFERT

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

En eventyrlig musicalkoncert for både store og små

Fredericia Musicalteater præsenterer DEN FORTRYLLEDE KUFFERT – en musicalkoncert fyldt med eventyrlige sange inspireret af klassiske eventyr og som handler om det, der fylder i børns tanker i dag. Sangene er skabt ud fra workshops og samtaler med skolebørn i Fredericias lokalområde og behandler emner som at være anderledes, at finde venner og at passe på klimaet. Alle emnerne behandles med humor og gennem fortællinger, der er i øjenhøjde med børnene. Konceptet og ideen bag DEN FORTRYLLEDE KUFFERT er udtænkt af Katja Lotsberg, Rob Hartmann og Thomas Bay, og instruktøren bag er Liv Stevns, oplyses der i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter i dag på fredericiamusicalteater.dk.

Handling

I musicalkoncerten DEN FORTRYLLEDE KUFFERT inviteres store og små med til at kigge ned i en gammel kuffert fyldt med, hvad der ved første øjekast ligner helt almindelige ting. Men publikum vil hurtigt opdage, at tingene er alt andet end almindelige. De er nemlig alle fortryllede og gemmer hver på en stor hemmelighed. Musicalteatrets dukkeven går sammen med to musicalperformere på opdagelse i den magiske kuffert, hvor hverdagsobjekter bliver til magiske historier og eventyrlige sange.

DEN FORTRYLLEDE KUFFERT får præmiere i februar 2024. Foto: fredericiamusicalteater.dk

Nye, unge kræfter bag musicalkoncerten

Musikken i DEN FORTRYLLEDE KUFFERT er skrevet og komponeret af Mille Holten Lambert, Kristoffer Nybye, Morten Gildberg-Hansen, Ingeborg Bjarno Thomsen , Kristoffer Rahbek, Luna Stage, Line Staun Jensen og Jasmin Maria Ader Gauginen. Denne gruppe af unge, nye sangskrivere er deltagere i et talentprogram på Fredericia Musicalteater. Musicalkoncerten og talentprogrammet er begge tiltag, der er en del af Fredericia Musicalteaters vision om at udvikle og styrke et musical-økosystem, startende i vækstlaget, som skal sikre et fundament for musicals i topklasse og på sigt have betydelig indflydelse på udviklingen af musicaltalenter i Fredericia. Projektet er støttet af af Koda Kultur og sangskriverne bliver i forløbet undervist af etablerede musicalkomponister fra Danmark og udlandet.

Fakta om DEN FORTRYLLEDE KUFFERT

Spilleperiode: 10. februar 2024 – 18. februar 2024

Forventet spilletid: ca. 45 minutter