DanmarkC TV

Home FREDERICIA FREDERICIA KOMMUNE OVERTAGER CAFE
FREDERICIA KOMMUNE OVERTAGER CAFE

FREDERICIA KOMMUNE OVERTAGER CAFE

0

Midlertidig løsning i Fredericia Idrætscenter

Interessen for cafeerne i idrætscentret har været pæn, men der er endnu ikke fundet en permanent forpagter af cafeerne i FIC fra 1. juni

Tidligere på foråret søgte Fredericia Idrætscenter(FIC) efter interesserede, der kunne være interesseret i forpagtningen af cafeerne i idrætshallerne, når den nuværende aftale udløber pr. 1. juni 2018.

Der har været en pæn interesse for opgaven fra eksterne parter, men den rigtige profil er endnu ikke fundet. Da den nuværende forpagter ikke har ønsket at indgå en ny aftale på vilkårene jfr. Udbudsmaterialet, har parterne i al mindelighed aftalt, at det mangeårige samarbejde stopper. Det giver samtidigt kommunen mulighed for at få ansat en ny leder af idrætscentret, og få ombygningen af centret færdig, så der er gode rammer og dermed et godt grundlag for en ny forpagter.

”Jeg har været meget glad for at have været en del af Fredericia Idrætscenter i de sidste 33 år. Hvad fremtiden bringer for mig efter den 1. juni, er endnu ikke helt på plads, men jeg vil gerne takke idrætscentret og Fredericia Kommune for et godt samarbejde”, siger Mamie Grambo.

Kultur- og idrætschef, Bodil Schelde-Jensen, glæder sig over det mangeårige samarbejde med Mamie Grambo.
”Jeg er glad for, at vi igennem en så lang periode har haft glæden af samarbejdet med Mamie Grambo. Det er meget usædvanligt, at det indenfor idrætsområdet er lykkedes at fastholde en forpagter i en så lang periode. Vi har altid været glade og trygge ved samarbejdet”, siger Bodil Schelde-Jensen.

Arbejder fortsat på en permanent løsning
Der er rigtige gode muligheder for en ny forpagter at spille positivt ind i udviklingen af FIC. Så indtil den rigtige profil er fundet, så har
Fredericia Kommune valgt midlertidigt selv at løse opgaven. På den måde bliver idrætscentrets mange brugere og kunder sikret en god forplejning samtidigt med, at der bliver arbejdet på en permanent ordning, som tilgodeser de muligheder, der bliver skabt med udviklingen af Fredericia Idrætscenter.

Det bliver Fredericia Kommunes uddannelsescenter, der vil stå for driften af caféerne i Fredericia Idrætscenter i den midlertidige periode.