FREDERICIA

Fredericia Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Michael Holst, 47 år, tiltræder den 1. august som ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune og flytter med familien til fæstningsbyen. Michael Holst kommer fra en stilling som direktør i forvaltningen for Borger, Job, Kultur og Fritid i Sønderborg Kommune.

 

Fredericia Kommune : Ny kommunaldirektør
Fredericia Kommune : Ny kommunaldirektør

”Det er både et enigt ansættelsesudvalg og Byråd, der står bag valget af Michael Holst. Alle er vi enige om, at Michael – med sine mange års erfaring – kan understøtte den forandring, som Fredericia er midt i. Michael Holst er en udpræget holdspiller, og det er sådan en type, vi har brug for. Både i forhold til serviceringen af politikerne, ledelse af vores medarbejdere, og den øgede borgerinddragelse vi har sat i gang”, udtaler borgmester Jacob Bjerregaard, der glæder sig meget til et tæt og udbytterigt samarbejde med den nye kommunaldirektør.

 

”Byrådets satsning og investeringer i nye velfærdsløsninger, Kommunens fokus på øget bosætning, det aktive medborgerskab, innovation som dynamo og Kanalbyen ved Lillebælt/FredericiaC er nogle af de spændende opgaver, jeg ser frem til at udvikle i samarbejde med politikere, ansatte, borgere, erhvervslivet og andre samarbejdspartnere”, udtaler Michael Holst.

 

Stor erfaring og en kapacitet inden for den kommunale verden

Michael Holst blev ansat som Chef for ’Stab Innovation’ i Ny Sønderborg Kommune i 2006. Her havde han bl.a. ansvaret for Plan- og Udviklingsafdelingen, klimasekretariatet, IT-drift- og udviklingsafdelingen samt Erhvervs- og Turismegruppen. Michael Holst har stor erfaring med erhvervsudvikling og økonomistyring.

 

I det direktørjob, som Michael Holst nu forlader i Sønderborg Kommune, har nogle af de øvrige, væsentlige opgaver været erhvervsudvikling, økonomistyring, Borgerinddragelse, implementering af diverse reformer indenfor arbejdsmarkedsområdet samt udarbejdelse og vedtagelse af et nyt multikulturhus til opførsel på havnen i Sønderborg.

 

Inden jobbet i Sønderborg Kommune, var Michael Holst ansat 5 år i Nordborg Kommune som forvaltningschef. Og endnu tidligere bød karrieren på 17 år inden for militæret, hvor han er uddannet officer. På CV’et er også en Master i offentlig ledelse.

 

Tidligere militærmand – flytter til fæstningsbyen

”For mig er det vigtigt – vel vidende, at der er budgetmæssige udfordringer, der skal løses – at være med til at fastholde den gode arbejdsplads i Fredericia Kommune, så medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Ja, det er en forudsætning for at vi – sammen med borgerne – kan skabe fremtidens velfærd”, udtaler Michael Holst.

 

Michael Holst glæder sig meget til det nye arbejde og samarbejdet med nye medarbejdere og kolleger. Som tidligere militærmand ser han også frem til at flytte til Garnisionsbyen. Det er en udtalelse, der varmer borgmesteren, ”Det er rigtigt glædeligt, at Michael flytter til vores dejlige fæstningsby, så får han og familien også rig mulighed for at opleve byen, naturen og vores sprudlende kulturliv”, slutter en forventningsfuld borgmester.

 

Michael Holst er gift, og i familien er der 4 børn. Når tiden tillader, motioneres der på cykel.

Fredericia Kommune ansætter ny kommunaldirektør