Home FREDERICIA Fredericia Kommune ansætter ny kommunaldirektør
Fredericia Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Fredericia Kommune ansætter ny kommunaldirektør

1

Et enigt byråd i Fredericia Kommune har ansat den 39-årigeAnnemarie Schou Zacho-Broe som ny kommunaldirektør

Annemarie Schou Zacho-Broe tiltræder 1. juni som kommunaldirektør i Fredericia kommune. Hun har siden februar 2017 været ansat som velfærdsdirektør i Fredericia Kommune og blev i marts konstitueret som kommunaldirektør.

Annemarie er en utrolig kompetent leder. Hun er innovativ og formår at skabe nye løsninger i et tæt og konstruktivt samarbejde med byråd, medarbejdere og civilsamfund. Med sit stærke udgangspunkt i velfærdsforvaltningerne er hun den komplette profil som ny kommunaldirektør. Hun repræsenterer et moderne personligt lederskab, som vil være med til at sikre Fredericias positive udvikling”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Direktionen blev i marts måned ændret fra tre til to direktører. I den forbindelse blev de store velfærdsområder samlet under den kommende kommunaldirektør, for at skabe en større sammenhæng på tværs i organisationen.

”Jeg er glad og beæret over at få muligheden for at stå i spidsen for en af Danmarks mest veldrevne og innovative kommuner. Jeg er rigtig glad for, at byrådet lægger meget vægt på samspillet mellem politikere, medarbejdere, borgere og erhvervsliv, og det samarbejde vil jeg gerne bidrage til at gøre endnu bedre. Fredericia er i gang med en fantastisk udvikling, som vi i kommunen skal understøtte og bidrage til. Vi har 4.000 dygtige og dedikerede medarbejdere, som jeg glæder mig til at videreudvikle det gode samarbejde med, så vi kan skabe de bedst mulige løsninger for borgerne”, siger Annemarie Schou Zacho-Broe.