Home FREDERICIA Fredericia : Børn giver hjertegaver til flygtningebørn
Fredericia : Børn giver hjertegaver til flygtningebørn

Fredericia : Børn giver hjertegaver til flygtningebørn

0

De seneste dages massive flygtningestrømme over de danske grænser, har affødt en masse debat på de sociale medier.

11995593_10153455798885091_1241148483_nI Fredericia tog byens børn, sagen i egen hånd. Torsdag samledes en masse børn i C-byen på FredericiaC, for sammen at lave velkomstgaver til de mange flygtningebørn, der de seneste døgn har krydset grænsen, og nu står i det uvisse.

“Vi vil give de mange flygtningebørn en glad oplevelse, og vise dem at de er velkommen i et kærligt og omsorgsfuldt land”, udtaler  Helle Lyager – der sammen med Neli Sharifi er initiativtagere til projektet.

FaceHele torsdagen har børn mødtes i C-byen, og kreeret gaver, og lavet deres helt egen sang til flygtningebørnene. Sangen blev indspillet torsdag middag, i C-byens lydstudie, under ledelse af Eventkonsulent Mark Hjort.

Fredag morgen samles børnene igen, og sammen med de voksne, kører de ud i landet og finder nogle af de flygtninge, der er til fods på vej mod et nyt håb – og et nyt liv, langt væk fra deres hjem. “Vi regner med at køre til Rødby færgehavn, for at møde nogle af de mange flygtningebørn, og ellers finder vi ud af hvor i landet de er nået til – og så opsøger vi dem der”, udtaler Helle Lyager til DanmarkC TV.

Se med i nyhederne mandag, hvor DanmarkC TV bringer et indslag fra børnenes hjertegave-værksted og deres møde med flygtningebørnene.