Kort Nyt

OPLEV FORÅR 22 på gaden 6/1

Fredericia Biblioteks arrangementsmagasin OPLEV udkommer 6. januar.Arrangementskoordinator Mette Stougaard Thomsen løfter sløret for hvad man blandt andet skal glæde sig til på biblioteket denne forårssæson:”Vi prøver altid på at lave et program, hvor der er noget for enhver smag. Vores forfatterforedrag dette forår bliver med Jesper Wung-Sung, som er aktuel med romanen ”Kvinde set fra ryggen”. Vi prøver også noget helt nyt, når vi for første gang inviterer til frirumsdebat og så skal vi ud i naturen med litteraturen – både på vandring i Kanalbyen, hvor tre forfattere skriver hele nye tekster om de nye byrum, og til picnic og poesi på Volden i anledning af Fredericia Læser-dagene”.

Dette forår kan man desuden blive klogere på blandt andet økonomisk ligestilling og en families kamp med demens. Vi skal også høre om haveglæde og en tur med til Flensborg

Til de mindste har biblioteket både børneteater, en familiebogcafé med Anne Sofie Hammer og en vinterferie fyldt med spændende workshops at se frem til.

Magasinet kan afhentes fra 6. januar, hvor billetsalget også starter.

Billedtekst:
I foråret får biblioteket bl.a. besøg af journalisten Kasper Friche, økonomista Mille Skjold Madsen og forfatterne Jesper Wung Sung og Anne Sofie Hammer.

(Fotokredit: kasperfriche.dk, colourbox.com, oekonomista.dk, Jacob Jensen og Les Kaner)