FREDERICIA

Biblioteket præsenterer: “Læseklub uden lektier”

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

En ny tilgang til læseklubber for de travle bogelskere

Dette efterår introducerer Fredericia Bibliotek en ny type læseklub for den travle læser. Det er en læseklub for alle dem, der elsker at tale med andre om det, de har læst, og som måske gerne ville gå i en læseklub, men som ikke har mod på at læse en hel bog fra gang til gang, lyder det fra Fredericia Bibliotek.

I ‘Læseklub uden lektier’ er tilgangen nemlig lidt anderledes. I stedet for at forvente, at deltagerne læser en bestemt bog på forhånd, vil en bibliotekar læse teksten op på selve dagen. Denne bibliotekar vil også stå for at lede diskussionen om teksten og sikre, at alle får en chance for at ytre sig.

Der er derfor ingen forberedelse og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

– Mens der snakkes om teksten, og hvad den sætter i gang hos os, drikker vi en kop kaffe og har det rart, skriver Biblioteket i en pressemeddelelse.

Tilmelding og mødedatoer

For dem, der er interesserede, informeres det at Læseklubben mødes seks tirsdage med start den 24. oktober. For at sikre din plads, kan du kontakte Stine Ravn Harlou enten telefonisk på 2293 9971 eller via e-mail stine.harlou@fredericia.dk.