Home Kultur Fredag den 2. dec. præsenterer pens. oberstløjtnant Erik Schwensen sin nye bog
Fredag den 2. dec. præsenterer pens. oberstløjtnant Erik Schwensen sin nye bog

Fredag den 2. dec. præsenterer pens. oberstløjtnant Erik Schwensen sin nye bog

0

Fredag den 2. dec. præsenterer pens. oberstløjtnant Erik Schwensen sin nye bog

 

CHEF FOR TELEGRAFREGIMENTET – om lederskab og resultater

 

Bogen lanceres ved et privat arrangement fredag middag, og om eftermiddagen fra kl. 16 til 18 hos Billunds Boghandel, Gothersgade 24 Fredericia. Her vil forfatteren sidde klar til at signere og præsentere sin bog.
Erik Schwensen giver, gennem en personlig og inspirerende fortælling, et indblik i, hvordan han oplevede tiden som chef for Telegrafregimentet. Han fortæller om Telegrafregimentets resultater, om udfordringerne og forandringerne, sin personlige baggrund og overvejelser, ledelsesprincipper og strategier, og sine helt personlige eftertanker. Han ønsker dermed at inspirere læseren til selvrefleksion.

Erik Schwensens militære karriere startede i Thy og førte ham tidligt til Fredericia. Interessen for ledelse og udvikling har været grundlæggende gennem alle årene.

I bogens forord skriver oberst Søren Andersen, chef for Telegrafregimentet, Forsvarets Føringsstøttecenter blandt andet:
”Eriks fokus på ledelse, udvikling af individet, positivitet, veteraner, etablering af eksterne netværk samt samarbejde og kommunikation står stadig som noget helt unikt for mig….. Bogen henvender sig også til mennesker, der ønsker et nuanceret indblik i Forsvaret, viden om samarbejde med det politiske niveau og det omkringliggende samfund, håndtering af pressen samt indblik i en moderne offentlig virksomhed.
……Bogen handler om, hvorledes man kan gribe et chefvirke an. Hvordan man kan arbejde med strategier, principper, direktiver og planer på et højt kvalitativt niveau. Herunder hvordan man kan gennemføre en stor forandringsproces…….. Kommunikation er et væsentligt element i at skabe resultater, hvilket Erik på rigtig god vis får trukket frem i bogen som et meget væsentligt tema. Man får et godt indblik i den kompleksitet, der er i ledelse af en højteknologisk og synlig organisation i Forsvaret…….
En bog der med fordel kan læses flere gange, og en bog man kan tage frem, når man søger inspiration og viden.”

Erik Schwensen driver i dag sit eget lederrådgivnings- og Coachingfirma – ES-Leadership, og han er tilknyttet Acuity World som Ledelsesrådgiver, Business Coach og Træner. Han er censor på en række master- og kandidatuddannelser ved bl.a. CBS og flere universiteter i Danmark og Norge. Han er endvidere formand for VL 104 – Lillebælt i Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, ligesom han aktivt deltager i flere frivillige organisationer, herunder næstformand i de Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn, samt sekretær i Landskomiteen til Renovering af Fredericia Vold.

 

Bogen sælges hos Fredericias boghandlere. Den er på 192 sider og illustreret med fotos og diagrammer. Pris 249,95 kr.