112

SE VIDEO : FREDAG AFTEN – STØRRE KEMIKALIEUDSLIP FRA LASTBILHÆNGER I TAULOV

Fredag aften blev der observeret udslip fra en lastbiltrailer i Taulov

Der blev ikke taget nogen chancer, da alarmen løb ind til alarmcentralen, omkring et større kemikalieudslip fra en lastbilhænger i Dronningens kvarter, fredag aften omkring klokken 20.50.

En portner hos virksomheden oplyser, at en last på op i mod 1000 l. kemikalier til overfladebehandling, lækkede fra en lastbil der stod parkeret hos Postnord Logistics i Dronningens kvarter.

Trekant Brand sendte vagtholdet til Dronningens kvarter, og indkaldte yderlige mandskab.

Brandvæsnet lagde slanger ud fra de ankomne mobilsprøjter, for at gøre klar til at stoppe udslippet. Da brandvæsnet med beskyttelsesudstyr fik undersøgt sagen nærmere, viste det sig at være en 200 l. tønde, indeholdende undervognsbehandling til biler, fortyndet med petrolium. Tønden var beskadiget, og indholdet er stille og roligt sivet ud af beholderen. Det var chaufføren selv, der opdagede udslippet, da han åbnede hængerens bagdøre, og væsken flød ud.

 

Indsatslederen koordinere beredskabet, i forbindelse med kemikalieudslippet fredag aften i Taulov

 

Omkring klokken 22.45 var opgaven fuldført, og kunne beredskabet begynde at rulle slangerne tilbage i brandbilerne, og foretage oprydning på skadestedet. Udslippet viste sig begrænsede sig, til et mindre spild af kemikalier, fra en lastbil parkeret på PostNord Logistics område.

 

 

 

Beredskabet lægger slanger ud fra mobilsprøjterne, for at gøre klar til at stoppe udslippet