FREDERICIA

Freakshow – En rejse gennem det menneskelige sind

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Et enestående musikalsk eventyr venter i form af “Freakshow,” der vil blive opført på det Bruunske Pakhus i Fredericia.

Dette unikke show vil strække sig fra den 7. september til den 21. oktober 2023 og byde på en uforglemmelig oplevelse for alle tilskuere.

Showets hjerte og sjæl bliver repræsenteret af en karismatisk sprechstallmeister, der sammen med sine to uforudsigelige mimiske klovne, væver trådene til en fortryllende optræden. “Freakshow” trænger dybt ind i det menneskelige sind gennem sang og performance. Det er en forestilling, der afslører følelsernes ekstremer og dybeste afkroge, både de dystre og traumatiske, men også de lyse øjeblikke af eufori og skønhed.

Showet bliver præsenteret i bedste kabaretstil med livemusik fra scenen. Dette sikrer, at publikum får en autentisk og hjertegribende oplevelse, der vil efterlade publikum berørte.

“Freakshow” er ikke blot en forestilling; det er en dybtgående rejse ind i det komplekse spektrum af menneskelige følelser. Dets fusion af musik, dans og performance lover at levere en magisk og tankevækkende oplevelse for der løser billet til forestillingen. Så tag med på denne enestående rejse ind i sindets mystik, når “Freakshow” rammer scenen på det Bruunske Pakhus i Fredericia fra d. 7. september til 21. oktober 2023.

Teater Malstrøms “Freakshow” vil blive opført på det Bruunske Pakhus i Fredericia fra den 7. september til den 21. oktober 2023. Foto: DanmarkC TV