Home Læserdebat Forår, fremgang og genåbning af byen.
Forår, fremgang og genåbning af byen.

Forår, fremgang og genåbning af byen.

0

Karsten Byrgesen, kandidat til Regionsrådet og spidskandidat for Nye Borgerlige/KV21. 26. marts 2021

Virksomheder og borgere sukker efter at få hverdagen tilbage. Mange er særlig ramt af virkningerne af de omfattende nedlukninger, der har præget os alle i over et år. Der er meget at indhente, men der er også meget der er tabt.

Fredericia har et kæmpe potentiale indenfor oplevelsesindustrien. Vores by har nogle enormt stærke erhvervsmæssige styrkepositioner og dygtige ledere og en virkelyst, der for alvor trænge til at springe ud. Fredericia har kultur, natur, kunstnerisk talent i en bred forstand, restauranter, overnatningsmuligheder, cafeer butikker, foreningsliv og meget mere. Det hele står i knop, og venter på at blomstre.

Byen summer af spændende muligheder. Der er brug for at bidrage til at løfte de mange opgaver og tiltrække flere arrangementer, events og gæstedøgn, samt sikre positiv omtale, og styrke netværket på tværs af aktører i Fredericia. Vi skal prioritere og sikre positive borger- og gæsteoplevelser. Sammen kan vi løfte byens turismeområder til nye højder.
Jeg ved, at alle indestængte kræfter står klar til at byde velkommen og indenfor.

Vi står godt i Fredericia, og der er mange ildsjæle, der fortjener et kæmpe skulderklap for at bringe glæden og de mange muligheder for udfoldelse tilbage. Store og små tiltag der giver styrke og lyst til at være med. Der skal gang i hjulene.

Ingen nævnt og ingen glemt. Et lille suk som jeg dog ved, jeg deler med mange aktører, er den skæbne, der har overgået den kommunale Stabschef for Politik og Kommunikation, Charlotte Walkusch. Hjemsendt fra arbejdet i en storm af ufortjente negative avisoverskrifter. Det er en hård pris at betale for, at være krumtappen i maskinrummet. Det omdrejningspunkt der får de andre små og store jul til at dreje. Jeg ser frem til, at kunne sige velkommen tilbage.

Sammenhængen mellem bosætning, turisme og byens identitet er som forbundne kar. Vi har alt det, der skal til for igen at få Fredericia i Fremdrift.
Den øjeblikkelige nedtur der får Fredericia på alles læber, skal også være vores vej tilbage til livet efter Corona og skandaler
Der er nok at arbejde for og også med i alle de organisationer der leverer til genrejsningen af vores by og fællesskab.

https://danmarkc.tv

http://www.youtube.com/danmarkctv