FREDERICIA

Fonden for Fynske Bank fortsætter støtten til Sommerrock i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia Shopping glæder sig over fortsat støtte fra Fonden for Fynske Bank til Sommerrock 2024

Fonden for Fynske Bank har igen i år valgt at støtte Sommerrock i Fredericia med en generøs donation på 30.000 kr. Dermed bliver Fonden for Fynske Bank officielt “Sommerrock Sponsor” og bidrager væsentligt til realiseringen af årets festival, det oplyser Fredericia Shopping i en pressemeddelelse.

Støtte til lokalkulturen

Fonden for Fynske Bank har en lang tradition for at støtte lokale kulturelle begivenheder, og deres støtte til Sommerrock understreger deres engagement i det lokale kulturliv. Sommerrock er en af midtbyens største kulturelle begivenheder, hvor musikken står i centrum og samler op til 25.000 besøgende fordelt over hele dagen.

– Vi er dybt taknemmelige over Fonden for Fynske Banks vedvarende støtte til Sommerrock. Deres donation gør det muligt for os at skabe en uforglemmelig dag for vores by og vores indbyggere, udtaler Jesper Hansen, formand for Fredericia Shopping.

Mette Pyrdol Christensen fra Fredericia Shopping modtager donationen til Sommerrock 2024 fra Fonden for Fynske Bank. PR-Foto

Bred lokal opbakning

Udover Fonden for Fynske Banks støtte er Fredericia Shopping også glade for at have Monjasa og Fredericia Kommune med på holdet som Sommerrock Partnere. Deres partnerskab understreger den brede lokale opbakning, der er omkring Sommerrock og dets betydning for lokalsamfundet.

– Forberedelserne til årets Sommerrock er i fuld gang. Vi glæder os til, at vi meget snart kan offentliggøre, hvilke kunstnere, der besøger Fredericia i år, udtaler Mette Pyrdol Christensen, Detail & Oplevelses konsulent hos Fredericia Shopping / Business Fredericia.

Fredericia Shopping ser frem til at skabe endnu en festlig begivenhed for lokalsamfundet med Sommerrock 2024.