FREDERICIA

FØLG MED PÅ DIREKTE TV : NY DISNEYMUSICAL I FREDERICIA

Fredag kl. 13.00 afslører Fredericia Teater i samarbejde med Disney – en ny musical i Fredericia.

FØLG MED PÅ DIREKTE TV : NY DISNEYMUSICAL I FREDERICIA

 

disney_records

Efter kæmpesucceserne Disneys ALADDIN – The Musical og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical, som tilsammen solgte over 200.000 billetter, går Fredericia Teater og Disney nu sammen for tredje gang om en ny stor musical. I dag fredag kl. 13:00, løfter Fredericia Teater sløret for sin kommende kæmpesatsning, som får skandinavienspremiere på Fredericia Teater i efteråret 2016 og efterfølgende skal spille på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i sommeren 2017.

SE PRESSEMØDET PÅ DIREKTE TV – FØLG MED KL. 13.15!

Læs også denne artikkel… (Klik her)

teaterTil præsentationen på fredag bliver der blandt andet fremført et af forestillingens hovednumre af den skuespiller, der skal spille den ene af de to hovedroller. Hvem det bliver, afsløres på pressemødet.

Se pressemødet DIREKTE på DanmarkC TV og på tv-kanalens web-site.

PROGRAMSTART KL. 13.00

 

Du kan se det DIREKTE tv-program på DanmarkC TV´s døgnkanal på YOUSEE kabel-tv.

Linket til web-tv finder du her…:  https://danmarkc.tv/live-tv/

Musik i salen hvor pressemødet skal foregå, antyder at der er tale om den velkendte Disneyklassiker ” Klokkeren fra Notre Dame”

Fredericia Teater er netop nu i gang med de sidste forestillinger af Musicalen – SHU-BI-DUA. Musicallen har fået gode anmeldelser og sammen med de to tidligere Disney-musicals på Fredericia Teater, kan der opgøres et salg på næsten 300.000 billetter.

DANMARKC TV WEB-TV