LOKALSPORT

Fodboldglæde i KFUM Parken: 122 børn deltager i DBU Fodboldskole

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

122 spillere deltager i DBU Fodboldskolen

I denne uge fyldes KFUM Parken med fodboldbegejstrede børn, når 122 deltagere indtager banen for at deltage i DBU Fodboldskolen, der afvikles af KFUM.

Fodboldskolen byder på en uge fyldt med fodboldaktiviteter for børn i alderen 6-15 år. De 122 deltagere bliver opdelt i 8 hold, hvor de får tilknyttet en dedikeret træner og assistenttræner. Hver dag ugen igennem fra kl. 9.00 til 15.00 indtil fredag vil holdene deltage i forskellige træningspas, kampe og sjove aktiviteter, alt sammen med fokus på at udvikle børnenes fodboldfærdigheder og kammeratskab.

Brian Sønderborg, trænerleder ved Fredericia KFUM. Foto: DanmakC TV

I år markerer fodboldskolen hos KFUM et bemærkelsesværdigt jubilæum. Det er nemlig 25 år siden, at traditionen med at afholde fodboldskole i Fredericia startede.

– I år er det faktisk 25 år siden, vi startede her i Fredericia KFM med fodboldskolen. Vi elsker fodbold, så hvorfor ikke også tage en hel uge med fodbold sammen med børnene og vores trænere og assistenter, siger Brian Sønderborg, trænerleder ved Fredericia KFUM.

Fodboldskolen er mere end bare fodboldkampe. Deltagerne får også mulighed for at lære nye teknikker, forbedre deres spilforståelse og styrke deres kammeratskab.

– Alt sjov inden for fodbold, alle færdigheder, man kan træne indenfor hvad der har med fodbold at gøre, kommer de til at lære. Og så selvfølgelig kammeratskabet også, fordi det er spillere, der kommer fra forskellige klubber, fortæller Brian Sønderborg.

DanmarkC TV sender lørdag et tv-indslag fra Fodboldskolen.

122 spillere m/k indtog denne uge banen for at deltage i DBU Fodboldskolen, der afholdes af KFUM. Foto: DanmarkC TV