FREDERICIA

FLYVENDE BØRN VAR I TOPFORM

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det populære “Flying Superkids” gæstede for nyligt Fredericia. Flying Superkids er p.t. på Danmarks turne og flere byer har ligesom Fredericia – haft besøg af de flyvende superbørn. Det var et show af format – intet var overladt til tilfældighederne, og der var stort bifald fra det store publikum.

Skærmbillede 2014-10-19 kl. 00.19.16Flying Superkids startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.
De flyvende børn er blevet et dansk “eksport-hit”, og de bliver i udlandet kaldt: ”verdens bedste børneshowgruppe”.
“Superbørnene” har besøgt over 35 lande og ses årligt af mere end 100.000 mennesker live og mange millioner i TV i ind- og udland.

Flying Superkids er et toptunet show – et 2-timers mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og fantastiske spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.
Livsglæden er i centrum – showet er en ren fest, for “superbørnene” elsker at optræde! Og netop livsglæden – kombineret med børnenes kunnen – gør Flying Superkids til en oplevelse man aldrig glemmer. Forestillingen bakkes op af et kæmpe lysshow, som giver publikum den optimale oplevelse af Flying Superkids!
DanmarkC TV var med, da Flying Superkids gæstede Fredericia.

Indslaget kan ses i nyhederne på DanmarkC TV – mandag

sendetider