Home FREDERICIA Flotte triatlon resultater
Flotte triatlon resultater

Flotte triatlon resultater

0

Søndag d. 3. April blev årets triathlon sæson for alvor skudt i gang for Alberte Kjær Pedersen og Emil Deleuran Hansen fra Fredericia Triathlon Team, da de begge stillede til start ved Junior Europa Cuppen i Quarteira i Portugal. Begge skulle dyste på sprint distancen (750 m. Svømning – 20 km. cykling – 5 km. løb) i nogle meget stærke felter.

 

Alberte Kjær Pedersen var den første der skulle i aktion søndag morgen. Efter en fin svømning kom Alberte sammen med den første gruppe op af vandet. Sammen med denne gruppe kom Alberte ud på de 20 km. cykling. Det blev en meget dramatisk cykling med mange styrt på de våde og glatte veje i Quarteira på en nedkørsel på første omgang var Alberte således meget tæt på at blive revet med i et styrt hun undgår med nød og næppe at styrte og kom ind til skiftet til løb sammen med favoritgruppen ca. 30 sekunder efter den førende.

 

Jagten gik ind på den førende på de 5 km. løb sammen med Cassandra Beaugrand fra Frankrig og Kate Waugh fra England. De tre fik hentet den førende og kæmpede videre om podiepladserne. Franskmanden og englænderen var en smule stærkere end Alberte på dagens løb, og henviste Alberte til en flot 3. plads.

 

Emil Deleuran Hansen skulle i aktion efter kvinderne. Emil havde ikke haft den optimale optakt til sæsonens første store styrkeprøve, da han havde døjet med lidt ømhed i akillessenen op til løbet. Emil kom fint op med de første på svømningen. Da han kommer ind i skiftezonen for at skifte til cyklingen er Emil’s cykel blevet væltet af en af konkurrenterne og Emil’s cykelhjelm ligger neden under cyklen. Det koster tid i skiftet der bliver rodet, og som det senere vil vise sig få en endnu større indflydelse på Emil’s resultat.

 

Sammen med førergruppen kommer Emil flot ind til skiftet til de 5 km. løb. Ude på midt på løbet får Emil at vide at han har fået en tidsstraf, på dette tidspunkt ligger Emil sammen med de 5-6 førende og kæmper om podiepladserne. Det viser sig at Emil har fået en straf fordi han har løftet sin cykel der var væltet ned over hans cykelhjelm for at tage sin cykelhjelm på. Ifølge reglerne må man ikke røre sin cykel inden man har cykelhjelm på. Mens Emil tager sin straf løber der 10 deltagere forbi og Emil må derfor tage til takke med en trods alt flot 15. plads.

 

”Et par rigtigt flotte resultater fra Alberte og Emil”, lyder det fra formanden for Fredericia Triathlon Team Carsten Andersen,”det er enormt synd for Emil at et ellers flot løb skulle ødelægges af en fuldstændig vanvittig straf da Emil jo var nødt til at flytte sin cykel for at kunne komme til sin cykelhjelm”.