FREDERICIA

Flot donation til Veteranhjemmet i Fredericia

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

I et bidrag til støtten af veteraner i Fredericia modtog Veteranhjemmet en betydningsfuld donation på 75.000 kr

Dette generøse tilskud vil være med til at styrke det vigtige arbejde, som Veteranhjemmet udfører til gavn for de danske veteraner.

Lars Ejby, lederen af Veteranhjemmet i Fredericia, udtrykte sin glæde over den betydningsfulde donation, der peger i retning af det fredericianske veteranhjem.

DanmarkC TV havde den ære at besøge Veteranhjemmet for at få et indblik i, hvordan donationen vil blive anvendt til gavn for veteranerne. Lørdag vil seerne kunne følge med i NYHEDERNE på DanmarkC TV og få et nærmere indblik, når lederen deler sine tanker om donationen og de konkrete formål, som pengene skal bruges til.

Veteranhjemmet i Fredericia har gennem årene været en oase for danske veteraner, der har behov for støtte, samvær og respekt. Fra kampveteraner til dem, der har båret uniformen i humanitære missioner, har Veteranhjemmet været en vigtig del af genopbygningen af liv efter tjeneste. Denne donation vil yderligere styrke deres evne til at tilbyde en tryg og støttende ramme til veteraner, der har brug for det.

Lørdag kan du i NYHEDERNE på DanmarkC TV, se tv-indslaget fra Veteranhjemmet.