Home Kultur Flere festivaler aflyser
Flere festivaler aflyser

Flere festivaler aflyser

0

Efter regeringens seneste genåbningsplan, kaster flere festivaler håndklædet i ringen, og opgiver af afholde deres planlagte musikfestivaler i 2021

Festivaler så som Jellingfestival og Northside, melder tirsdag morgen ud, at de aflyser deres planlagte festivaler i 2021. Rock under broen udskydes, og ventes gennemført i august måned.

Det sker efter at regeringen har vedtaget den seneste genåbningsplan, der gør det umuligt for landets store festivaler, at gennemfører de planlagte arrangementer.

Med regeringens nyeste genåbningsplan, må festivaler lukke 2000 gæster ind, dog skal festivaldeltagerne deles op i grupper af 500 personer. Alene et deltagerantal på 2000, udelukker de fleste musikfestivaler i Danmark, da det økonomisk ikke vil være muligt, at gennemføre festivaler med gældende restriktioner – uden at efterlade en økonomisk ruin.

Det ventes, at flere festivaler annoncerer deres aflysning.

Aflysningerne kommer i kølvandet på den aftaletekst, regeringen netop har udfærdiget.

Northside skrive følgende på deres facebookside:

“Kære alle

Vi havde så inderligt håbet, at vi ikke skulle stå her igen, og det er med det tungeste festivalhjerte, vi må meddele, at NorthSide 2021 er aflyst.

I det seneste år har vi, i samarbejde med andre festivaler, knoklet og vendt hver en sten for at skabe rammer, der kunne gøre det trygt for os alle sammen igen at samles til musik og fællesskab under åben himmel.

Men tiden er ikke til det endnu og sikkerhed er til enhver tid vores højeste prioritet.Heldigvis kan vi skimte NorthSide 2022 ude i horisonten, og det bliver den største fest!

Vi er allerede godt i gang med planlægningen. Det betyder selvfølgelig også, at vi er i fuld gang med at booke navne og gøre klar til at tage den vildeste revanche for to(!) missede år!

Til dig, der har billet til 2021, så er du allerede nu sikret at blive en del af festen i juni 2022. Din billet gælder nemlig automatisk til NorthSide 2022.

Har du ikke mulighed for at deltage, modtager du information fra Ticketmaster angående refundering, så hold øje med din email-indbakke (husk også spam-indbakken).

Hold dig desuden opdateret via vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi også hurtigst muligt vender tilbage med information om, hvornår salget åbner for de 2022 billetter, der er tilbage.

Til sidst vil vi gerne sige tusind tak for al jeres støtte og opbakning til vores allesammens NorthSide. Det betyder virkelig meget for os og for festivalen at vide, at I er der.

Og for f… hvor vi glæder os til at se jer til et brag af et comeback, når vi skal indvie Eskelunden den 2.-4. juni 2022!

Kærlig hilsen NorthSide”

.