Home Covid-19 / Corona virus Fitnesscentre lukker landet over – heriblandt iGym
Fitnesscentre lukker landet over – heriblandt iGym

Fitnesscentre lukker landet over – heriblandt iGym

0

Som følge af den alvorlige situation og regeringens seneste virusanbefalinger har fitnesscentre landet over valgt midlertidigt at lukke. Også i Fredericia drejer iGym nøglen om klokken 12:00 for ikke at bidrage til smitten af Coronavirus.

Allan Randrup Thomsen, professor i eksperimentel virologi ved Det Sundhedsfaglige Fakultet på Københavns Universitet, fortæller at fitnesscenteret er et oplagt sted at smitte hinanden, hvorfor iGym nu vælger at lukke ned, for kundernes sikkerheds skyld.

Ikke blot fitnesscentre drejer nøglen om, også folkeskoler, daginstitutioner og offentlige institutioner lukker ned for at mindske smitten. Selv folkekirken har valgt at lukke, hvilket betyder at der de næste to uger ikke vil være gudstjeneste. Der kan fortsat afholdes dåb, begravelser og bryllup, men maksimalt med 100 deltagere, som er det nuværende loft for offentlige arrangementer. Ligeledes er konfirmationsforberedelsen aflyst de næste to uger og tusindvis af unges konfirmationsudsigter er uafklarede.

Desuden har Fredericia Kommune indført besøgsforbud på alle institutioner for ældre og udsatte.