Home FREDERICIA FIT DEAL byder på idræt og motion i fællesskab
FIT DEAL byder på idræt og motion i fællesskab

FIT DEAL byder på idræt og motion i fællesskab

0

FIT DEAL byder på idræt og motion i fællesskab

 

FIT&FÆLLES er navnet på FIT DEAL Fredericias nye motionskoncept, hvor man kan komme ud og prøve seks forskellige FIT DEAL aktiviteter på et fast hold. Tiltaget blev gennemført som en test i foråret, og med gode tilbagemeldinger fra dette forløb igangsættes nu et nyt forløb for Fredericias borgere.

 

FIT DEAL har det seneste år præsenteret borgere i Fredericia for fleksibel og uforpligtende motion gennem aktiviteter i idrætsforeninger og idrætshaller. Nu igangsættes et nyt tiltag, hvor man dels kommer rundt i FIT DEAL universet og får prøvet seks forskellige idræts- og motionsaktiviteter, og dels får skabt nogle nye kontakter til andre motionsinteresserede.

”FIT&FÆLLES er et forløb, som er skræddersyet til dem, der ønsker at kickstarte en sundere livsstil med mere motion og bevægelse, men som ikke helt ved, hvor man kan komme i gang eller mangler nogle at starte med. Her kan FIT&FÆLLES være indgangen til den etablerede idrætsverden, eller en øjenåbner for de mange forskellige muligheder for motion og idræt, som findes i Fredericia” udtaler projektleder for FIT DEAL Fredericia Casper Due Nielsen.logo-jpeg-stort-format

 

 

Alle aktiviteterne er udvalgt med tanke på deltagerne efter endt forløb skal have mulighed for at prøve de enkelte aktiviteter igen, hvis de får smag for dem.

”I udvælgelsen af aktiviteter har vi lagt vægt på at præsentere både nye idrætsgrene og motionsformer,men også klassiske idrætsgrene med et lille twist, som gør dem mere tiltalende for en bredere gruppe. Det betyder, at deltagerne bl.a. kommer ud og prøve Jumping Fitness, Powerpush, BasketFitness og Motionsboksning. Derudover har vi prioriteret at deltagerne komme rundt i kommunen, hvilket betyder at aktiviteterne afvikles i både Erritsø, Bredstrup-Pjedsted og i Fredericia by.” fortsætter projektlederen.

Forløbet henvender sig primært til kvinder i alle aldre, og der er både mulighed for at tilmelde sig som enkeltperson, venindepar eller gruppe, hvis man vil flere afsted.

”I foråret gennemførte vi et lignende forløb, hvor konceptet blev prøvet af. Her havde flere venindepar tilmeldt sig, men der var faktisk også en hel mødregruppe, som havde tilmeldt sig, da de netop efterspurgte muligheden for fleksible motionsmuligheder. Vi har i samråd med instruktørerne tilpasset aktiviteterne, så alle kan være med uanset ens niveau, så der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at få sig meldt til forløbet sammen med en veninde eller to” slutter projektlederen med et smil.

fitfaelles_logo_jpg

 

 

 

 

Baggrund:

FIT&FÆLLES er et koncept udviklet af FIT DEAL Fredericia i samarbejde med idrætsforeninger og idrætshallerne i Fredericia Kommune. Der er plads til 25 deltagere, og forløbet gennemføres i perioden uge 43-48. Man kan læse mere om FIT&FÆLLES på hjemmesiden www.fitdeal.dk (under Fredericia Kommune).