FREDERICIA

FIRMAER UDNYTTER SOMMERFERIEN : FIRMABILER SENDES PÅ WELLNESS OPHOLD

Sommervarmen og kalenderen sender ansatte på ferie – Og firmaer sender i stor grad firmabilerne på Wellness hos mekanikeren

Alt i mens medarbejdere og virksomhedschefer ligger og tager sol både lokalt og under sydlige himmelstrøg, så er der tryk på autoliftene hos Kraft Service i Snoghøj.

Mange firmaer har i år valgt at sende firmabilerne til både serviceeftersyn, og fejlretninger, mens firmaerne er neddroslet eller ferielukket.

“Vores erhvervskunder vælger i stigende grad at sende deres firmabiler til eftersyn og vi oplever i stigende grad, at virksomhedsejerne ønsker at firmabilerne bringes helt på højglans, både hvad angår ridser og buler, men også aircon-anlæggene bliver serviceret” – oplyser Værkføreren hos Kraft Service til DanmarkC TV.

Værkstedet oplyser endvidere, at opsvinget tydeligvis har en del af skylden for de mange firmabiler på værkstedet, men der er også sket en holdningsændring hos mange virksomhedsejere – De ønsker nemlig at sikre at deres medarbejdere har fejlfrie biler at køre i, og at komforten er i top.

I denne uge, er alle liftene i brug fra morgen til aften hos både Kraft service og hos søsterværkstedet Dækmesteren i nabobygningen. Også her oplever værkføreren en større interesse får besked på at lave dækskifte på et tidligt tidspunkt, og at virksomhedsejerne gerne vil gøre lidt ekstra for, at deres ansatte kører i komfortable og pæne biler. “Vi installerer massere af håndfrie sæt, og nusser ekstra meget om firmabilerne i år “ – lyder det fra Dækmesteren.

En rundringning til flere værksteder i Fredericia, bekræfter tendensen : Firmabilerne er sendt på wellness i sommervarmen.