FREDERICIA

FINSK BESØG PÅ RÅDHUSET

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Den finske ambassadør, Ann-Marie Nyroos, besøgte i dag Fredericia, hvor borgmester Jacob Bjerregaard tog imod på Rådhuset. Besøget var arrangeret af konsul og bestyrelsesformand i Fredericia Shipping, Niels Jørgen Andersen. Blandt de øvrige gæster var også ambassadørens mand, Teemu Kassila, og erhvervsmand og generalkonsul, Fritz Schur. Det er ambassadørens første besøg i Fredericia, siden hun tiltrådte i september 2013. Besøget var en del af en rundtur i Sydjylland.

”Det var en fornøjelse at byde den finske ambassadør velkommen i Fredericia. Hun var meget interesseret i vores planer for udvikling af byen og for vores samarbejde med de andre kommuner i trekantsområdet”, siger Jacob Bjerregaard (S).

Blandt samtaleemnerne var også Fredericias historie og byens unikke placering på Danmarkskortet. Fritz Schur, der har en lang karriere som erhvervsmand og bestyrelsesmedlem, fremhævede Fredericia som en god by at drive virksomhed i.

Fredericias har siden 1948 været venskabsby med den finske by Kokkola.

På billedet ses fra venstre mod højre: Niels Jørgen Andersen, bestyrelsesformand i Fredericia Shipping, Teemu Kassila, ambassadørens mand, ambassadør Ann-Marie Nyroos, Borgmester Jacob Bjerregaard og Fritz Schur, generalkonsul.

Foto : Fredericia Kommune
Foto : Fredericia Kommune