Politik

Finn Muus genopstiller alligevel

Socialdemokrat ombestemmer sig, genopstiller til KV21

“Vi må ikke gå i stå nu, hvis vi vil holde den positive udvikling, som Fredericia har gennemgået de sidste 8 år. Men det hele skal ske i åbenhed og med integritet”, mener Finn Muus (S), der har ombestemt sig og nu alligevel vælger at genopstille til efterårets byrådsvalg

“Jeg ville blive ked af, hvis vi taber de sidste 8 års udvikling på gulvet. Det ville ikke være godt for Fredericia. Derfor har jeg valgt alligevel at stille op til byrådet, fordi jeg er sikker på, at det genopretningsarbejde med borgmester Steen Wrist i spidsen har sat gang i den rigtige proces med ro, åbenhed og integritet”, forklarer Finn Muus og henviser til de sidste års uro på rådhuset. Nu skal der ro på.

Integritet og åbenhed
“Vi politikere skal arbejde sammen med både borgerne, foreninger og byens erhvervsliv for at udvikle byen – rådhuset skal ikke være en lukket enklave”, understreger Finn Muus.

“Vi skal fortsætte med at tiltrække tilflyttere og virksomheder – både at skabe arbejdspladser og til at betale skat – så vi kan fortsætte og udvikle byen især på børne-, social- og ældreområdet”, slår Finn Muus fast.

• Vores børnehaver og skoler skal udvikles, styrkes og have vel-vedligeholdte bygninger og inventar.

• Vores ældre skal altid have ordentlige plejehjems boliger – og vi skal have nok at tilbyde.

• Vores erhvervsliv skal sikres optimale vilkår, ligesom vi skal sørge for en moderne og effektiv infrastruktur.

“Jeg mener, at jysk fornuft kombineret med udviklingsfokus og mod til at gøre tingene anderledes – og helst på tværs af byrådssalen – er vejen frem for Fredericia og alle os, der bor i byen. Og den udvikling vil jeg gerne være en del af”.

Borgere og erhvervsliv

Finn Muus er på 14. år direktør i Boligkontoret Fredericia samt aktuel formand for den boligsociale bestyrelse i Fredericia og medudvikler af SeniorBo Fredericia – oven i det har han stor erhvervserfaring som fx repræsentantskabsmedlem i hhv. Ewii og i BL-Boligselskabernes Landsforening, bestyrelsesmedlem i hhv. Business Fredericia, Tvis, bestyrelsesformand i Fredericia Fjernvarme og i Fredericia Musicalteater.