DanmarkC TV

Home FREDERICIA Festugen for børn i Fredericia
Festugen for børn i Fredericia

Festugen for børn i Fredericia

0

Dette års festuge i Fredericia byder bl.a. på masser af gadeteater for børn og barnlige sjæle

Børnefamilierne vil kunne finde mange spændende og sjove teateroplevelser i programmet for dette års festuge i Fredericia. Nogle inde – men de fleste ude. Der nemlig gadeteaterfestival i byen.

Fredag den 23. august kl. 16.00 kan du opleve et hylende morsomt familieshow i Danmarksgade ved biblioteket. ”Flyt dig” er et show i højt tempo for børn og forældre. Jesper Grønkjær viser tricks fra hele verden – skøre og sjove opfindelser og nogle værre røverhistorier venter dig. Der er fri entré til forestillingen.

Lørdag den 24. august er der hele fire teaterforestillinger på programmet i Fredericia.

I Det Bruunske Pakhus kan du se ”Flyt dig: 7 fabler om venlighed”. Forestillingen består af syv fabler, og hovedpersonerne er alle dyr med menneskelige egenskaber. Der er to forestillinger; kl. 10 og kl. 12, og der er fri entre til begge forestillinger. Anbefalet fra 5 år.

 

Kl. 10.30 kan du se gadeteater med Compagnia La Fabiola fra Italien på Rådhuspladsen. ”Funny show” handler om Fabiola, der har taget sin dukkefører med. Det er en musikalsk, sjov og sofistikeret dukketeaterforestilling, hvor man helt glemmer, at Fabiola er en dukke. Der er fri entré til forestillingen.

Kl. 11.00 er der forestilling i Madsby Legepark med de to søstre, Kif Kif Sisters fra Canada, der laver en charmerende cocktail af gøgl og cirkus. Med besynderlig akrobatik vikler tvillingerne sig ind i hinanden og kæmper med lyserøde ballonmonstre. Der er fri entré til forestillingen.

Kl. 12.00 går det igen løs på Rådhuspladsen med en forrygende jongleringsforestilling med Gandini Juggling fra England. Forestillingen hedder Gibbon og byder på poetisk og dygtig jonglering, som du aldrig har set det før. Der er fri entré til forestillingen.

I gågaderne i Fredericia midtby kan du lørdag også opleve gadeteater med The 2 Men fra England. ”The wardens” handler om nogle opsynsmænd, der ikke holder sig tilbage fra at opfinde egne regler og love, med hylende morsomme konsekvenser til følge. Så pas på derude på gader og stræder, når The Wardens uddeler bøder for lige, hvad der passer dem fra kl. 13.00 i gågaderne.

 

Søndag den 25. august er der to gadeteaterforestillinger for børn og barnlige sjæle. Kl. 11.00 kan du på Rådhuspladsen opleve “Fabiola og hunden” med italienske Compagnia La Fabiola. Her kan du møde de to dukker, pigen Fabiola og hunden Guilio. Fabiola er en sød og fræk lille pige med lige dele temperament og uimodståelig klovnecharme. Hun vil gerne lege med Guilio, men mister hurtigt tålmodigheden, når hunden ikke makker ret. En skøn dukkeforestilling for folk i alle aldre – særligt de helt små. Der er fri entré til forestillingen.

Kl. 12.00 giver Kif Kif Sisters fra Canada endnu et show – denne gang på Rådhuspladsen. Forestillingen hedder ”Jam Side Up”.

Endelig er der søndag en cirkusforestilling om bord på et gammelt skib i Gammel Havn kl. 14.00. ”Nycirkus på nordisk vand” er en flot og forførende cirkusforestilling, hvor havgusens helte på Gaffelriggen Johanne står klar i stiv kuling med et vildt og imponerende cirkus-show! ”Nycirkus på Nordisk vand” er arrangeret af Fredericia-Middelfart Teaterforening og Kanalbyen, og der er fri entre til forestillingen.

På kulturnatten, fredag den 30. august er der også masser af underholdning for børnefamilierne. Læs mere om det i programmet på www.trekantfest.dk