FREDERICIA

Feriesjov: Prinsesse 2ben kom til Skanseparken

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Fredericia Kommune og Den Boligpolitiske Helhedsplan afvikler igen i år feriesjov for børn, og har i dag været i Skanseparken

Det giver sig selv, at prinsesse 2ben er en ægte prinsesse, for hun bar en krone. Og den var børnene helt med på. Inden da har børnene været optaget af cirkus, og lært at bruge ringe og gå på line.

Til de der foretrækker det mere stilsiddende, var der tilbud om at arbejde med perler. På en ny måde kan de kendte Hamas perler presse helt flade, og dermed være en fin amulet eller formes til en blomst. Der var rigtig gang i de mangefarvede perler og spændende mønstre.

Afdelingsbestyrelsen
Skanseparken består af almene boliger, og derfor er der en afdelingsbestyrelse. Og den er særdeles aktiv, og også i dag. I interviewet, der kan ses øverst i artiklen, fortæller afdelingsformand Susanna Jul både om dagen, men også det arbejde den driftige bestyrelse udfører hen over sommeren – og ikke mindst den kendte fællesspisning.

Bokseklubben Heros
Var med, og lod de kampivrige børn få et lille kendskab til boksesporten. I interviewet fortæller Lasse Lindblad Korsgaard hvorfor de var med.

Medaljer og andet godt
Fredericia Kommune spiller en vigtig rolle i Feriesjov. Der er diverse merchandise der gør, at en mindeværdig dag kan huskes. Fredericia Kommune samarbejder med den Sociale Helhedsplan om Feriesjov.

Fereiesjov 2024 i Skanseparken. Foto: DanmarkC TV.