FREDERICIA

Feriehusmessen – Inspiration og rådgivning til sommerhusdrømmen

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Feriehusmessen afholdes Lørdag d. 15. & Søndag d. 16. april i MESSE C

Messen er fyldt med spændende indsigt og rådgivning inden for feriehusdrift og -service, produkter til både indendørs og udendørs brug samt vejledning til udlejning, køb og finansiering, renovering og meget mere.

Udstillerne på messen er specialister i alt det, der vedrører ferieboligen, og besøgende kan få inspiration til indretning, inventar og wellness-muligheder. Messen er for både feriehusejere i Danmark, ferieboligejere i udlandet, udlejere eller potentielle udlejere, nye købere af ferieboliger, campingpladser, Bed & Breakfast, arbejdsgivere, pensionskasser og fagforbund med medarbejder- og medlemsferieboliger samt alle andre, der har interesse i at gøre deres feriebolig mere attraktiv.

feriehusmessen kan besøgende også opleve en række inspirerende oplæg, der alle har sommerhuset som omdrejningspunkt. Skanlux, hovedsponsoren på det populære tv-program “Sommerdrømme” på TV 2, er også til stede på messen. Besøg deres stand og mød vinderne fra 2021, Kaspar og Lambang, live på scenen. Derudover kan man deltage i Den Store Sommerhusquiz med Christian Degn eller få inspiration til indretning og styling med Camilla Kjems.

Feriehusmessen er det perfekte sted for alle, der ønsker at udleve deres sommerhusdrømme, og messen er en fantastisk mulighed for at få svar på alle spørgsmål vedrørende køb, udlejning, drift og vedligeholdelse af ferieboligen. Messen har noget for enhver smag og interesse, og man kan få en masse spændende og nyttig viden med hjem. Besøgende kan se frem til en oplevelse, de ikke vil gå glip af!

Progammet for feriehusmessen kan findes på deres hjemmeside.