Kultur

FERIE-SJOV ER KLAR MED EN MASSE AKTIVITETER I SOMMERFERIEN

Masser af sjov i sommerferien

For 21. gang kan børn og unge glæde sig til sjove aktiviteter i skolernes sommerferie

Der er heller ingen undskyldning for at kede sig i sommerferien i år. Det er nemlig 21. gang i år, at Feriesjov løber af stablen, og i årets feriesjovprogram er der flere nye aktiviteter.

Der er flere nye tilbud med i år, som ikke tidligere har været en del af feriesjovprogrammet. Blandt andet kan børn og unge prøve kræfter med kystlivredning og vandsikkerhed i Ocean Rescue Camp, som bliver arrangeret i samarbejde med DGI. Derudover er der fægtning, aikido og atletik, som også er nye på programmet.

Som noget særligt i år, er det muligt at dykke ned i de lokale idrætsmiljøer. For i specielle uger foregår aktiviteterne ude i de lokale idrætsmiljøer i Fredericia. Derudover er der også fokus på vandaktiviteter i uge 27, hvor man bl.a. kan tilmelde sig Stand Up Padling, dykning og Aqua Camp.

Der er ikke mindre end 73 hold i årets program, og som hver har flere udbudte underhold. Så der er masser af aktiviteter til en sjov sommerferie.

Feriesjov foregår i uge 27, 28, 31 og 32, og sommerferieaktiviteterne er for alle børn og unge i alderen 6-18 år, som bor i Fredericia.

Tilmeldingen til feriesjov er åben, og foregår via www.ferie-sjov.dk