LOKALSPORT

FCF SEJREDE I LYNGBY

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

fcfredericiaFC Fredericia sikrede sig forårets første sejr, da de på udebane slog Lyngby Boldklub med 2-0 på mål af Hjalte Bo Nørregaard og Jesper Christiansen.

FC Fredericia var lørdag eftermiddag på en svær opgave, da de gæstede Lyngby Stadion og Lyngby Boldklub.

Dog kunne FC Fredericia gå ind til kampen velvidende om, at de i sæsonens to hidtidige indbyrdes kampe havde fået fire point ud af seks mulige.

Og i dagens kamp lagde FC Fredericia også fint for land, hvor de i en kombination af en kompakt organisation og hurtige omstillinger havde fine forsøg mod mål fra blandt andre Jesper Christiansen og Tobias Perch-Nielsen.

Lyngby Boldklub var dog mest på bolden, og jo længere første halvleg skred frem, jo mere nærgående blev de også – uden dog at få testet Jeppe Højbjerg i FCF-målet.

Efter 34 minutters spil var Mikael Rynell tæt på at score kampens første mål. Patrick Bang drev bolden op ad venstrekanten og med et tidligt indlæg fandt han en fremstormende Rynell i feltet. Svenskeren satte hovedet på indlægget, men kun en fin redning af Lyngbys Nicklas Højlund forhindrede FC Fredericia i at tage føringen.

Føringen tog FC Fredericia dog. For tre minutter inde i dommerens tillægstid af første halvleg sendte Rynell et indlæg ind i Lyngby-feltet. Her fik Hjalte Bo Nørregaard touch på bolden, og selvom bolden ikke havde meget fart, så kravlede den ind via den fjerneste stolpe. Dermed kunne FC Fredericia gå til pause med en 1-0 føring.

I anden halvleg kom Lyngby langt mere aggressivt ud og trykkede FC Fredericia højt oppe. Og efter 50 minutter var FC Fredericia heldige med, at Lyngbys Lee Rorchester ikke formåede at dirigerer sit hovedstød fra en fri position ind indenfor målrammen.

Lyngby fortsatte med at være holdet på bolden, mens FC Fredericia var farlige på omstillingerne. Og efter 67 minutters spil kunne Anders Hostrup have gjort det til 2-0, men fra en spids vinkel formåede angriberen ikke at dreje bolden i kassen, efter han ellers havde overspurtet hele Lyngbys forsvar.

Små ti minutter senere kom det vigtige 2-0 mål dog. For på et hjørnespark steg Jesper Christiansen til vejrs, og headede FC Fredericia på 2-0.

Det kom Lyngby sig aldrig over, og da FC Fredericia heller ikke fik scoret mere, så blev det en kendsgerning, at FC Fredericia kom til Lyngby Stadion og tog foråret første sejr med cifrene 2-0.

Kampfakta 0-2 (0-1):

45+3´- 0-1 Hjalte Bo Nørregaard
80´- 0-2 Jesper Christiansen

36’ Gult kort – Mads Nordam, Lyngby Boldklub
58’ Gult kort – Jeppe Brandrup, Lyngby Boldklub