LOKALSPORT

FC Fredericia vandt velfortjent 2-1 over Fremad Amager

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Cheftræner Michael Hansen brugte pausen til at give sine spillere endnu mere energi, så 2. halvleg blev langt den bedste – og holdet kunne klare sig med én spiller i undertal.

FC Fredericia skule vinde i dag, så de alt for mørke skyer kunne blæse væk. Fremad Amager ville sikkert også gerne vinde, og det gjorde de alt for. Fra det første fløjt pressede de virkelig på, og der skulle gå næsten en halv time før hjemmeholdet begyndte at vise sin styrke.

Mens gæsterne fra Amager nok havde noget der ligende overtaget i begyndelsen af halvlegen, tog FC Fredericia mere over, og var hver gang en mulighed bød sig særdeles angrebslysten. Forløsningen kom i overtiden, i det 48. minut hvor Mikkel Wohlgemuth scorede det forløsende mål. Fortjent kunne FC Fredericia gå til pausen med en føring!

Efter pausen var det et endnu mere angrebsivrigt FC Fredericia der kækt løb på banen. Men uha – idet 59. minut fik Fremad Amager bolden i mål, og stillingen var 1-1. Det rystede ikke det kæmpende FC Fredericia, for allerede tre minutter senere, i det 62. minut fik Jeppe Spliid banket bolden ind hos gæsterne. Foto øverst i denne artikel.

Selv når det går rigtig godt, kan meget gå galt. Dommeren gav for anden gang Jeppe Brinch det gule kort, og to gange gult = rødt. Det skete i det 66. minut, og der var altså en halv time hvor Fremad Amager var en spiller i overtal.

Hvor svær situationen end var, mistede FC Fredericia ikke troen på sig selv, og de endte med sejren: 2-1. Såre velfortjent. Og dommeren forlængede spilletiden med fem minutter, men så kæmpede FC Fredericia bare mere indædt.

Spillerne kan nu gå til pause i 14 dage, inden kampene genoptages i 1. division. Med dagens indsats er det fortjent.