Home FREDERICIA FC Fredericia – nu uden træner Ove Pedersen
FC Fredericia – nu uden træner Ove Pedersen

FC Fredericia – nu uden træner Ove Pedersen

0

FCF SENDER OVE PEDERSEN TIL HOBRO IK

FC Fredericia har accepteret et bud på Ove Pedersen fra Superliga-klubben, Hobro IK, hvorfor den 61-årige cheftræner dermed fratræder sin stilling i FC Fredericia med øjeblikkelig virkning.

I sommer hentede FC Fredericia den rutinerede cheftræner, Ove Pedersen, ind på en etårig kontrakt, men efter at FC Fredericia og Superligaklubben, Hobro IK, er nået til enighed om en overgangssum, stopper Ove Pedersen på Monjasa Park per dags dato og tiltræder Hobro IK.

– Vi vil gerne sige stort tak for den indsats Ove har leveret i FC Fredericia. Sammen med resten af holdet omkring truppen formåede Ove at sammensætte et yderst slagkraftigt mandskab, som præsterede på topniveau allerede fra første turneringskamp. Selvom vi kun havde 11 spillere på kontrakt, da han tiltrådte få uger forinden, siger direktør, Stig Pedersen og fortsætter:

– Vi er glade for de resultater, vi har hentet på banen, og selvom det har været en kort tid med Ove ved roret, har det været en fantastisk og lærerig tid for klubben. Ove har bragt en masse energi og endnu mere professionalisme ind i vores fuldtids setup, og det vil vi tage med videre herfra.
Ove P træning

Interessen har været stor for Ove Pedersen igennem dette efterår, og selvom det for begge parter hele tiden har været til hensigt at fuldføre kontrakten, så er tidspunktet netop nu for at slippe den profilerede cheftræner velvalgt.

– Ove har signaleret, at han kun ville være i FC Fredericia sæsonen ud, og det sammenholdt med Hobro IKs store interesse, har vi vurderet, at det er et godt tidspunkt at skifte træner. Vi står foran vinterpausen, som giver os væsentlig bedre tid til at implementere en ny cheftræner, og derfor har vi valgt at takke ja til det tilbud, vi fik fra Hobro IK, slutter Stig Pedersen.

Ansvaret for træningen af truppen bliver øjeblikkeligt og frem til vinterpausen lagt i hænderne på Morten Dahm Kjærgaard. Det betyder også, at Kjærgaard er manden i spidsen for holdet i, hvad der forventes at blive den sidste kamp i efteråret, når Lyngby Boldklub gæster Monjasa Park på søndag. Der er nemlig endnu ikke fastlagt en ny dato for den udsatte kamp mod FC Roskilde.

FC Fredericia forventer at have den nye cheftræner for klubbens Bet25 Liga-mandskab klar, når truppen samles igen for første gang i det nye år.

FC Fredericia ligger i skrivende stund nummer fem i Bet25 Ligaen med 24 point for 17 kampe.