LOKALSPORT

FC Fredericia henter venstreback fra B93

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Daniel Thøgersen skifter til Fredericia på en toårig aftale efter sæsonen

FC Fredericia styrker defensiven med tilgangen af den 24-årige venstreback, Daniel Thøgersen, fra B93. Thøgersen har underskrevet en toårig kontrakt med Fredericia og tiltræder klubben den 20. juni, når hans nuværende aftale med B93 udløber, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Thøgersen ser frem til ny udfordring

– Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af FC Fredericia, som jeg kender godt fra alle de gange jeg har spillet mod klubben, FC Fredericia har en spillestil som tiltaler mig meget, og jeg ser frem til at møde ind efter sommerferien og blive en del af klubben, samt få en ny og spændende udfordring, siger Daniel Thøgersen.

Erfaren spiller med løbestyrke

Daniel Thøgersen har tidligere repræsenteret klubber som AGF og Esbjerg og har i denne sæson været en fast bestanddel af B93’s hold med 29 kampe. Direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen, udtrykker sin tilfredshed med tilgangen af Thøgersen:

– Vi kender Daniel fra NordicBet Ligaen, hvor han har spillet mod os de sidste sæsoner og i denne sæson for B93. Vi har været på udkig efter en venstrebenet forsvarsspiller, og det har vi nu fundet i Daniel. Vi får en løbestærk spiller, som besidder de kvaliteter vi har brug for. Vi glæder os over at Daniel har valgt at komme til FC Fredericia.