Kort Nyt

Fanta’s Gysertruck besøger Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Spøgelseshus på hjul og smagsprøver i Fredericia

Fra den 6. oktober til den 28. oktober vil danskerne få chancen for at opleve Fanta’s Gysertruck, et mobilt spøgelseshus, der besøger 10 byer landet over. Fredericia er en af de udvalgte byer, og her vil trucken gøre sit stop lørdag den 14. oktober. Her vil der være mulighed for at teste sit mod med den levende sampling-maskine og den nervepirrende ‘spook booth’.

Lørdag den 14. oktober kan man opleve halloween-lastbilen fra klokken 11-15 foran ABC og Rema 1000 på Venusvej 12, 7000 Fredericia.

– Fanta er på verdensplan kendt for hvert år at markere halloween, men det er første gang nogensinde, at vi kører ud i Danmark på den måde, som vi gør det i år. Det glæder vi os helt usigeligt meget til, for halloween er for os hvert år en unik mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med danskerne. Vi håber at skræmme lidt, grine meget og selvfølgelig uddele smagsprøver til alle, der tør prøve. Når halloween-ånden fylder gaderne i oktober, vil vi være der for at bringe både gys og glæde – og en skøn smagsoplevelse, siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

Lørdag d. 14. oktober, kl. 11-15ABC Fredericia og Rema1000Venusvej 12A, 7000, Fredericia

“Her kan besøgende teste sit mod ved at se, om man tør at stikke hånden ind i den uhyggelige og levende sampling-maskine. For dem der elsker at få pulsen op, byder Fanta’s Gysertruck også på en ’spook booth’, hvor man kan få en nervepirrende oplevelse af overraskelser og gys”, skriver The Coca-Cola Company om begivenheden i en pressemeddelelse.