FREDERICIA

Få e-bog med på farten

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Biblioteket rykker ud af huset med gode digitale tilbud

 

Musik, film, e-bøger, noveller på mobilen, netlydbøger. Bibliotekernes online-tjenester er mange. Desværre er der mange, der ikke kender til dem. Det er bibliotekerne i Trekantområdet i færd med at gøre noget ved. Med projektet Bibtogo tager biblioteket i uge 47 ud af huset, for at gøre reklame for sine gode tilbud.
Biblioteket på banegården
Især pendlere kan have glæde af, at f.eks. høre en lydbog på togturen eller når der er kø på motorvej. Derfor er pendlere målgruppe for kampagnen. For at kunne benytte sig af bibliotekets online tilbud skal man være tilmeldt et bibliotek. Derfor er projektmedarbejderne fra bibliotekerne i Billund, Middelfart, Vejle, Vejen, Kolding og Fredericia rykket ud på banegårde i Trekantområdet – klar til at fortælle om hvor man henter de e-bøger, lydbøger og den musik biblioteket tilbyder. Er man ikke tilmeldt et bibliotek i sit nærområde, kan det også klares på perronen.

Grøn – gul – stop
Man kan være sikker på at lægge mærke til biblioteket på banegården. Kampagnemedarbejdere er nemlig iført veste og alt fra stand til pastiller er holdt i gul, som er projektets kampagnefarve. Mød biblioteket på:

Middelfart Banegård – mandag den 17. november
Fredericia Banegård – tirsdag den 18. november
Vejen Banegård – onsdag den 19. november
Vejle Banegård – torsdag den 20. november
Kolding Banegård – fredag den 21. november
Alle dage fra kl. 14 – 17.

Fakta
Kampagnen er en del af projektet ”Digital Kulturformidling på farten”, med den mere mundrette arbejdstitel ”Bib to go”. Her arbejder seks biblioteker i Trekantområdet sammen om, at vise pendlere og andre der er på farten bibliotekernes digitale tilbud bl.a. e-bøger, netlydbøger og sms-noveller.

Projektet indgår i kulturaftalen med Kulturregion Trekantområdet og er et samarbejde mellem bibliotekerne i Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle, Vejen og Billund. Projektet kører til og med 2015 og har flere kampagner på trapperne.

 

Projektet kan findes og følges på facebook – Bib to go.