FREDERICIA

Experience Fredericia udvider med to unikke koncepter

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Experience Fredericia udvider aktørgruppen, idet efterspørgslen efter mere unikke oplevelsesbaserede erhvervsarrangementer vokser.

I denne måned kan Experience Fredericia glæde sig over at byde velkommen til Get Outdoor og Lindely Vingård som de to nyeste skud på stammen i en aktørgruppe af nu i alt 19 aktører. Tilsammen repræsenterer disse aktører nu et unikt produktkatalog af både rammer og aktiviteter til landets erhvervsturister, og fremover vil den seneste tilføjelse også sikre, at man i Fredericia kan tale ind i de trends, som der opleves lige nu på markedet, oplyser Experience Fredericia i en pressemeddelelse.

Salgs- og tiltrækningschef hos Experience Fredericia, Chris Hermansen fortæller:

– Vores daglige arbejde med tiltrækning af erhvervsturisme og løbende tætte dialog med kunder fra hele Danmark har givet os et godt indblik i, hvad virksomhederne går efter, når de skal vælge destination og faciliteter til deres erhvervsarrangementer. Og én ting er efterhånden et gennemgående fokuspunkt; anderledes oplevelser og rammer, siger Hermansen og fortsætter:

– Vi oplever i stigende grad at virksomhederne også ønsker at skabe gode oplevelser for deres medarbejdere i forbindelse med møder, konferencer og andre arrangementer, og derfor er de mere unikke koncepter også ofte iblandt mulighederne, når de afsøger markedet. Det behov er vi meget opmærksomme på i Experience Fredericia, og vi forsøger derfor hele tiden at forny os og skabe unikke koncepter til vores kunder, siger Chris Hermansen.

Udviklingen i de oplevelser, som erhvervsturisterne søger, skaber desuden et godt grundlag for samarbejde på tværs af aktører i byen og endnu mere behov for samarbejde imellem Visit Fredericia og Experience Fredericia fremover.

Formand for Bosætnings- og Turismeudvalget, Susanne Eilersen (O). Arkivfoto

Også Susanne Eilersen, Formand for Bosætnings- og Turismeudvalget glæder sig over samarbejdet:

– Som formand for Bosætning og Turisme, glæder jeg mig over samarbejdet mellem Experience Fredericia og Visit Fredericia, og de gode resultater vi allerede har opnået i fællesskab. Jeg tror på, at der ligger et endnu større potentiale for erhvervsturisme i Fredericia de kommende år, og med den kommende udvidelse af aktører i Experience Fredericia er jeg sikker på, at vi i fællesskab lykkedes med at tiltrække endnu flere erhvervsturister i fremtiden, siger Eilersen.

Nye aktører glæder sig over det kommende samarbejde

Jacob Klausen, medejer hos Lindely Vingård (th.) med winemakerne Cathrine & Nicolas, Jacob er vild med vin og det nye partnerskab i Experience Fredericia. Foto: Lindely Vingårds facebookside.

Jacob Klausen, Medejer hos Lindely Vingård ser frem til samarbejdet:

– På Lindely Vingård har vi et stort ønske om at gøre vores vingård til en destination her i Trekantområdet, for både virksomheder og private gæster. Vi kan tilbyde nogle helt unikke rammer for b.la. virksomheder til at afholde konferencer, møder, events og personalearrangementer, og derfor har vi valgt at indlede et samarbejde med Business Fredericia og Experience Fredericia, siger Jacob Klausen og tilføjer:

– Vi ser nogle rigtigt spændende muligheder i dette samarbejde, da man her arbejder målrettet og seriøst med at tiltrække bl.a. større danske virksomheder til Fredericia og omegn, når de skal afholde events mv.. Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet, og er sikre på at det bliver en stor succes for alle parter, siger Klausen.

Sune Østergaard fra Get Outdoor glæder sig over det nye partnerskab. Foto: getoutdoor.dk

Sune Østergaard, der ejer Get Outdoor, glæder sig over samarbejdet:

– Jeg er utroligt spændt og begejstret over vores nye partnerskab, som vi i dag har fornøjelsen af at dele med offentligheden. Dette partnerskab markerer begyndelsen på en rejse, der vil være med til at forme fremtiden for Get Outdoor men også for byen – Fredericia, som er i gang med at skabe et nyt udtryk, hvor vi bl.a. begynder at vise omverden, at vi står sammen og vi vil levere unikke arrangementer, både store og små, med fokus på den grønne omstilling, siger Østergaard og fortsætter:

– Get Outdoor har altid haft et mål om at skabe uforglemmelige udendørsoplevelser for vores kunder, samtidig med at vi har arbejdet målrettet på at minimere vores miljømæssige fodspor. Vi drømmer i dag om at tage virksomheden og dens aktiviteter i en endnu mere bæredygtig retning, faktisk begynder vi allerede næste år at tilbyde regenerative oplevelser til virksomheder, vi er nogle af de første i verden, som tager dette skridt, hvor vi faktisk tilbyder oplevelser, som tager virksomhedens medarbejdere med ud i naturen og gør noget aktivt for også at forbedre naturen, siger Østergaard og takker Experience Fredericia:

– Jeg vil gerne takke Experience Fredericia, for at dele min vision og for deres forpligtelse til at tiltrække virksomheder. Sådan at vi sammen, kan vise nogle grønne alternativer samt skabe noget ekstraordinært, og jeg ser frem til at dele denne rejse med vores kunder, samarbejdspartnere og vores smukke by Fredericia, slutter Østergaard.

Løfter Experience Fredericia til nye højder

Grete Højgaard, direktør hos Messe C og repræsentant fra styregruppen i Experience Fredericia, er også begejstret for samarbejdet:

– Vi glæder os over at kunne inkludere to så unikke aktører i vores gruppe, og tror på, at de – sammen med de øvrige aktører – giver os en mulighed for at løfte vores samlede erhvervsturisme koncept i Experience Fredericia til nye højder. Vi ønsker på alle måder at inspirere vores gæster til at opleve og nyde vores skønne natur ved Lillebælt og vi vil gerne tilbyde gæsterne muligheden for at smage på det ypperste fra vores lokale producenter. Tilsammen vil det være med til at sætte fokus på de mange unikke regenerative og grønne muligheder, der findes i lokalområdet, og dermed blive et stort plus for os i arbejdet med at tiltrække store virksomheder til gavn for hele Fredericia, siger Grete Højgaard

Om Experience Fredericia

Experience Fredericia er dedikeret til at skabe sammenhængskraft og gøre det let for virksomheder at planlægge og afvikle inspirerende møder, konferencer, messer og events. Gennem tæt dialog håndplukker organisationen de bedste faciliteter og samarbejdspartnere til hvert arrangement og koordinerer alle aspekter af planlægning og udførelse.

Experience Fredericia har et stærkt netværk, som omfatter messecenter, hotel- og konferencefaciliteter, spisesteder og aktiviteter i vores helt unikke natur ved Lillebælt – både til lands, til vands og i luften. De arrangerer desuden inspirationsoplæg, rundvisninger og virksomhedsbesøg hos de førende virksomheder i Fredericia.