FREDERICIA

EUC Lillebælt udvider: Ny bygning til tømrerafdelingen

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Efter flere måneders planlægning kan EUC Lillebælt endelig fejre, at deres tømreruddannelse udvides betragteligt.

I starten af 2022 blev det muligt for tømrerlærlinge at gennemføre hele uddannelsen på skolen, hvor det tidligere kun var grundforløbet, der kunne gennemføres. I den forbindelse får tømrerafdelingen nu en ny bygning, som forventes at stå færdig sidst i 2023.

Den nye bygning kommer til at udgøre hele 1.350 kvadratmeter og vil give plads til flere lærlinge og undervisere i tømrerafdelingen. Byggeriet skydes i gang med et spadestik d. 23. maj kl. 8:00 på Teknikervej 9 i Fredericia.

Dette er kulminationen på en længere planlægningsperiode og markerer samtidig starten på et nyt kapitel for tømreruddannelsen på EUC Lillebælt.

Med den nye bygning får tømrerafdelingen ikke kun mere plads, men også nye og moderne lokaler, der vil kunne tiltrække endnu flere tømrerlærlinge og skabe optimale rammer for undervisning og læring.

Det er en stor milepæl for både skolen og de mange kommende tømrere, der nu får mulighed for at uddanne sig under de bedst mulige forhold oplyser EUC Lillebælt i en pressemeddelelse.

EUC Lillebælt udvider deres tømrerafdeling med ny bygning som skal stå klar sidst på året. Foto: EUC Lillebælt