Home FREDERICIA Erhvervssatsning har stor succes
Erhvervssatsning har stor succes

Erhvervssatsning har stor succes

0

Erhvervssatsning har stor succes

Tilbage i 2014 besluttede byrådsmedlemmerne i Fredericia kommune, at danne en forening der har til formål at skabe vækst, netværk og servicere de fredericianske iværksættere. Business Fredericia som foreningen blev døbt, viser nu sin berettigelse. 

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 11.41.02Business Fredericia består af specialiserede ansatte, der er headhuntet til deres stilling. Ved seks arbejdspladser på FredericiaC, sidder de mange medarbejdere og netværker dels med hinanden og dels med de mange iværksættere der allerede har set Fredericia som deres nye erhvervseventyr – og dels afsøger markedet for nye iværksættere og firmaer der endnu ikke har fået øjnene op for Fredericia som Danmarks centrum.

Det har taget Business Fredericias Erhvervsdirektør nogle måneder at finde de helt rigtige medarbejder til stillingerne, og i juli måned kunne direktøren melde alle stillinger besat.

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 11.43.04I august måned tiltrådte endvidere en studentermedhjælper fra Syddansk Universitet, som har fået chancen for at beskæftige sig med lige netop sit ønskeområde. Dermed er den samlede medarbejderskare  hos Busines Fredericia 7 medarbejdere.

Siden sommerferien har den nye erhvervsforening rigtigt fået vind i sejlene.

 

Mange iværksættere fået øjnene op for hvad Business Fredericia kan hjælpe med ved en virksomhedsopstart, og dels har mange udenbys virksomheder – gennem Business Fredericias arbejde – sigtet på Fredericia til deres nye domicil, eller firmaafdeling.

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 11.40.52Business Fredericias direktør Kristian Bendix Drejer fortæller til DanmarkC TV; “Vi har helt som ventet fat i den lange ende af fødekæden i forhold til nye iværksættere. Vi har samtidig arbejdet hård på at gøre opmærksom på Fredericia som Danmarks centrum, og det har skab mange nye erhvervseventyr og har også hjulpet flere større udenbys virksomheder til Fredericia”.

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 11.59.08Senest har Business Fredericia hjulpet virksomheden All Energy til byen. All NRG har selv taget kontakt til Business Fredericia, for at få hjælp til at finde egnede lokaler til deres nye afdeling i Fredericia og for at blive hjulpet i gang i de rigtige netværk. Direktøren for All NRG – Michael Svensson – fortæller til DanmarkC TV;

“Vi har brug for et placering i Danmark, der er hurtig at tilgå og hvor alle vores samarbejdspartnere kan finde os uden den store logistik. Det har vi med hjælp fra Busines Fredericia fundet nu”.

I uge 48 bringer DanmarkC TV en rapportage fra All NRG nye lokaler i Snoghøj. I rapportagen kan du se og høre Fredericia Business direktør fortælle om vigtigheden i synlighed og netværk – og høre direktøren for All NRG berette om netop deres valg af Fredericia til deres domicil.

Sendetidspunktet annonceres mandag formiddag på www.DanmarkC.TV

sende