Home FREDERICIA Enhedslistens fejlskud.
Enhedslistens fejlskud.

Enhedslistens fejlskud.

0

Af: Karsten Byrgesen, spidskandidat for Nye Borgerlige/KV21 Fredericia

Kan man skrive kan man læse. Skulle jeg tro, men det gælder ikke Enhedslistens Jan Filbært, Fredericia, der afslutter en mega sviner mod min person i Dagbladet lørdag d. 13. marts, med at skrive at ”Fakta skal være på plads inden man udtaler sig”. Mit navn nævnes således flere gange og mange tak for det. 

Kæden er igen hoppet af for Hr. Filbært. Sig mig taler I ikke sammen i enhedslisten eller evner I kun at se spalterne til venstre. 

Jeg anklages for at være negativ overfor Ungdommens hus i Norgesgade og bruge fejlagtige tal. Intet er mere urigtigt. Jeg har ikke brugt tal men jeg har som Enhedslisten henvist til dokumentationen fra Kommunen. Jeg har skrevet en positiv kronik om emnet og jeg har lavet en video som jeg optog ”on location” ved Ungdommens hus d. 6. marts kl. 16.07. Videoen varer 3 minutter og 47 sekunder. Den er i skrivningens stund nået ud til 3274 personer der allesammen kan bevidne Din uordentlighed og urigtige oplysninger i dit læserbrev. Du får her chancen for at blive en af de mange tusinde borgere der interesserer sig for hvad jeg politisk står for. Følg dette link og bliv lysår klogere: https://fb.watch/4cwiN9TShB/ og få styr på fakta. Tråden henviser til min Facebook politiker profil karsten Byrgese.

Samme læserbrev anklager mig for at udtale mig mod bedre vidende i sagaen om den Socialdemokratiske Borgmesterskandale. Der henvises til flere medlemmer at Byrådet, der undrer sig over mine udtalelser. Hvem er disse medlemmer? Jeg blev inviteret til det møde som Hr. Filbært påstår jeg var med til. Sandheden er at jeg IKKE deltog i mødet. Jeg var i udkants Danmark og internetforbindelsen var ikke stærk nok til at jeg var med. Fejlskud igen til Enhedslisten. Apropos valgkamp. Hr. Filbært er altid klar med en sviner, men se lige et af de foregående on-linebyrådsmøder, hvor liste Ø´s repræsentant deltog i Byrådsmødet med en valgplakat som baggrundsmotiv og sig selv blæst op i stor størrelse. Se dette er ikke en Nye Borgerlige modsviner. Dette er fakta.