Politik

Enhedslisten Fredericia skifter ud i bestyrelsen

På mandagens ordinære generalforsamling fik Enhedslisten Fredericia nogle nye ansigter i bestyrelsen. I det forgangne år mistede bestyrelsen en suppleant, som flyttede til København for at studere. Det var planlagt, at hun skulle træde ud af bestyrelsen ved studiestart. Et andet medlem af bestyrelsen ønskede ikke at fortsætte sit virke, og derfor trådte der i går to nye medlemmer ind.
Gert Altofte tiltrådte som ordinært medlem af bestyrelsen. Gert har i lang tid været en skarp kritiker af den måde, jobcenteret har fungeret i Fredericia. Han har selv på egen krop oplevet, hvordan man kan løbe panden imod en mur, når man grundet sygdom ikke kan arbejde.
Henning Hartmeyer blev valgt som suppleant for bestyrelsen. Han er uddannet svejser og har arbejdet som rejsemontør i mange år. Henning har tidligere været meget politisk aktiv, og har også haft sit virke i fagbevægelsen.
Fra Enhedslistens side skal der lyde en stor tak til de to, som trådte ud af bestyrelsen. De har gjort en stor indsats, og været med til at tegne afdelingens profil i en turbulent tid. Begge er stadig medlem af partiet.
Den nye bestyrelse består derfor nu af Kirsten Cordtz, Mars Hast Knudsen, Cecilie Roed Schultz, Gert Altofte og Andreas Bjerring Tobiassen. De to suppleanter er Marie Andreasen og Henning Hartmeyer.
Med den nye bestyrelse er Enhedslisten Fredericia godt rustet til det kommende års politiske arbejde