DanmarkC TV

Home FREDERICIA Enhedslisten Fredericia sætter sit hold
Enhedslisten Fredericia sætter sit hold

Enhedslisten Fredericia sætter sit hold

0

Mandag d. 13 marts valgte Enhedslisten Fredericia, de personer som skal stille op til kommunalvalget d. 21. november 2017. På mødet blev det valgt, at opstillingslisten ser således ud:
1. Cecilie Roed Schultz
2. Kirsten Elise Cordtz
3. Nangiyalay Azizullah
4. Andreas Bjerring Tobiassen
5. Marc Hast Knudsen
6. Marie Louise Andreasen
Enhedslistens nuværende byrådsmedlem, Cecilie Roed Schultz, vil være partiets spidskandidat til det kommende valg. Cecilie arbejder som måltidskonsulent i Fredericia kommune ved siden af byrådsarbejdet. ”Jeg er utroligt glad for den tillid, medlemmerne har vist mig. Det er et privilegie at være folkevalgt, og jeg håber, at kunne fortsætte mit politiske arbejde for både børn, unge, ældre, udsatte og ikke mindst for naturen og miljøet efter valget. Jeg er meget tilfreds med det hold, vi stiller op. Der er en god forskellighed på listen. Samtidig ser jeg det som en kæmpe styrke, at en ildsjæl som Kirsten, ønsker at bidrage til vores politiske arbejde”, udtaler hun.

Nummer to på listen er Kirsten Elise Cordtz. Kirsten er førtidspensionist grundet slidgigt og diskosprolaps, men har arbejdet mange år som sundhedsassistent i psykiatrien. Derudover har hun i flere år fungeret som både bisidder og partsrepræsentant for sygemeldte borgere, som er kommet i klemme i systemet. ”Som bisidder, har jeg oplevet, hvordan regler og kassetænkning, kan være med til at ødelægge i forvejen syge mennesker. Det er i høj grad en erfaring, jeg kan bruge i mit politiske arbejde. Jeg har kæmpet for syge borgere på den ene side af bordet, men ønsker nu at hjælpe dem politisk. Der skal være mere fokus på det enkelte mennesker, og meget mindre fokus på systemet.”
Kirsten er også aktiv i dansk-somalisk kulturforening, og har været det i en årrække. Hendes hovedfokus er derfor beskæftigelses- og integrationsområdet.
Nangiyalay Azizullah er aktiv i den afghanske forening i Fredericia samt et socialistisk afghansk parti, som bekæmper korruption, vil fremme kvinders rettigheder samt søger at fremme uddannelse i Afghanistan. Her kæmper han aktivt for at fremme integrationen i Fredericia. Nangi læser desuden til mekaniker, og ønsker, at der kommer flere uddannelser til byen. ”Jeg er utroligt tilfreds med vores kandidatliste. Vi er en god blanding af politisk og praktisk erfaring fra hverdagen. Jeg glæder mig allerede til at bidrage med mine bud på, hvordan integrationen kan blive bedre.”, forklarer han.
Enhedslisten Fredericia vil præsentere sit valgprogram senere på året, og vil løbende inden for den kommende tid beskrive kandidaterne mere udførligt på vores hjemmeside og på Facebook.
For mere information om kandidaterne, kan de kontaktes på følgende måde:
Cecilie Roed Schultz: 61 33 16 32 eller på cecilie.schultz@fredericia.dk
Kirsten Elise Cordtz: 61 41 32 88 eller på Cordtzkirsten@gmail.com
Nangiyalay Azizullah: 53 38 46 59 eller på nangiyalay@hotmail.com
For mere information om Enhedslisten Fredericia, kan kontaktperson Marc Hast Knudsen kontaktes på
42 24 18 36.