FREDERICIA

Energy Cool modtog årets Erhvervspris

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

“Det er ikke en pris – men en anerkendelse af succes” – det var nogle af ordene fra Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer ved årets Nytårskur i Fredericia

FREDERICIA: Det var en skøn nytårskur som blev afholdt af Business Fredericia og Fredericia kommune i Eksercerhuset i Fredericia, onsdag den 24. januar 2024 – særligt for virksomheden Energy Cool der udover hæderen modtog en check på 10.000 kroner. Et beløb de straks sendte videre til Hospitalsklovnene, der gør børns indlæggelser på hospitalerne en anelse lettere for dem at overskue.

En eftermiddag i erhvervslivets tegn

Fredericia fejrede det forgangne års succeser og erhvervslivets strålende præstationer ved årets Nytårskur, hvor den fremtrædende musicalperformer Lars Mølsted stod som konferencier. Stemningen var ganske festlig, og scenen blev indledt med en fortryllende optræden af skøn musicalmusik, der satte tonen for eftermiddagens begivenhed.

Borgmester Steen Wrist og formanden for Business Fredericia, erhvervsmanden Bent Jensen, leverede taler og refleksioner over det forgangne år. De delte deres syn på byens udvikling og virksomhedernes bidrag til Fredericia, hvilket skabte en solid baggrund for eftermiddagens hovedbegivenhed.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer trådte derefter op på scenen for at uddele årets Erhvervspris. Spændingen var intens, men prismodtageren var ingen overraskelse – den stolte vinder blev den lokale virksomhed Energy Cool. Erhvervsdirektøren omtalte virksomheden som et fyrtårn for innovation og ansvarlighed, og i sit efterfølgende interview med DanmarkC TV understregede han, at Energy Cool er præcis alt det, der kræves for at være en værdifuld modtager af årets Erhvervspris.

Virksomheden, med base i Fredericia, har vist en enestående evne til at være nyskabende og samtidig opretholde et højt niveau af ansvarlighed i deres forretningspraksis. Energy Cool har således markeret sig som en værdifuld aktør inden for erhvervslivet, og deres anerkendelse som årets erhvervsfyrtårn er velfortjent.

For dem, der ikke kunne deltage i Nytårskuren, bringer DanmarkC TV talerne fra borgmesteren og formanden for Business Fredericia samt optakten og selve overrækkelsen af Erhvervsprisen på TV. Faktisk så havde Nytårskuren besøg af Middelfarts Borgmester, der havde en stor ros med i ærmet omkring Fredericia. Sørg for stille ind på DanmarkC TV på lørdag for at få et indblik i, hvordan Fredericia hylder sine fremtrædende erhvervsvirksomheder og støtter op om et sprudlende netværk.