FREDERICIA

ENERGIDAGE I TAULOV OG BØGESKOV

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Få gode råd til besparelser og et gratis minienergitjek af dit hus

Det kan være svært at gennemskue, hvor man skal starte, hvis man skal have skåret ned på energiforbruget i boligen. Derfor inviterer Fredericia Kommune i samarbejde med Energitjenesten til energidage i Taulov og Bøgeskov, hvor man kan få professionel og uvildig rådgivning. Formålet med energidagene er at give den enkelte husejer tips om, hvordan man nemmest og mest effektivt kan spare penge på energiregningen.

 

Foto: Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen

Arrangementet afholdes i Taulov den 15. november og i Bøgeskov den 23. november og foregår på den måde, at to energirådgivere fra Energitjenesten foretager energitjek i to udvalgte huse, hvor alle inviteres med til at følge gennemgangen. Senere på dagen har man mulighed for selv at få foretaget et minienergitjek af sit hus. Her er det kun energirådgiveren, man inviterer indenfor.

Energitjenestens folk stiller op med deres mobile udstilling om energibesparelser, og har man bare lyst til at komme forbi til en snak med en energirådgiver, er der også mulighed for det.

 

Programmet for begge dage er:

 

Kl. 10:00 Kaffe og velkomst

Kl. 10:15 Oplæg fra Energitjenesten om energi, renovering mm

Kl. 11:00 Fælles gennemgang af to udvalgte huse

Kl. 12:00 Let frokost

Fra kl. 12:00 Energimesse med lokale håndværkere

Fra kl. 13:00 Gratis energigennemgang af 10 udvalgte huse
Det foregår den 15. november i Tavlhøj, Højdedraget 1, Taulov og den 23. november i Bøgeskovhallen, Bøgeskovvej 37 C, Bøgeskov.