Home Læserdebat En useriøs kommunalbestyrelse
En useriøs kommunalbestyrelse

En useriøs kommunalbestyrelse

0

Af: Jens Jørn Pedersen · Sandalvej 4 · Fredericia

Den nuværende kommunalbestyrelse har siddet og sovet i timen imedens Jacob Bjerregaard Jørgensen huserede. Vi kan vist roligt sige, at de ikke har været den opgave voksen, som de har sagt ja til. Det gælder ikke bare socialdemokratiet, selv om det især er socialdemokratiet, der har ladet stå til, men det gælder hele kommunalbestyrelsen.

Vi har fået at vide, at det var en enig kommunalbestyrelse, der vedtog dit og dat. Nu begynder det at komme op til overfladen, at de overhovedet ikke var enige. Det betyder reelt, at især oppositionen har ladet det være, ladet stå til. Reelt har de ikke passet deres arbejde.

Nu har de alle mulighed for at tage ansvar. Men det, der så sker, er, at man skal skynde sig at ansætte ledende mennesker i kommunen, således at det stadig er socialdemokratiet, der bestemmer og vel også, at den/de valgte har partibogen i orden? Det vil man let med rette kunne betegne som totalt uansvarligt af kommunalbestyrelsen. Men det betyder så, at især socialdemokratiet ikke vil erkende, at de har fejlet i den grad, at det har kostet Fredericia kommune millioner af kroner (det er vel efterhånden 200 af slagsen) og masser af problemer.

En ”enig” kommunalbestyrelse har konstitueret Camilla Nowak Kirkedal den 5. januar, hun er vel kapabel til at kunne fortsætte indtil en ny kommunalbestyrelse er på plads. Så har man sikkert også valgt en borgmester, der kan være med i ansættelsen, så det blive en, der kan samarbejde med den nye borgmester og fortsætte de følgende 4 år.

Tag nu at få ryddet ordentlig op både i administrationen og kommunalbestyrelsen, det skylder I Fredericias borgere, der trods alt betaler jeres hyre.