FREDERICIA

EN STOLT BORGMESTER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skærmbillede 2014-08-08 kl. 13.42.16Borgmester Jacob Bjerregaard oplevede på tætteste hold torsdag, hvordan byen og dens borgere tog rigtig godt imod det amerikanske krydstogtskib ’Legend of the Seas’. Skibets 2000 gæster og 800 ansatte var tydeligvis begejstret over den velkomst der mødte dem, da skibet planmæssigt lagde til kaj kl. 8.00. Et massivt fremmøde af borgere, børnehavebørn med flag og udenbys gæster, 6 Juli Garden, kanonsalutering, borgere iklædt dragter anno 1849, en parade af flotte gamle biler og Dannebrog vajende fra samtlige flagstænger på havnen sørgede for, at krydstogtskibets gæster følte sig meget velkomne til Fredericia.   Skibet havde ikke ligget længe i havn før det myldrede med turister rundt i gaderne i Fredericia. ”Som borgmester blev jeg meget glad, da jeg hørte, fra flere af gæsterne, at de sjældent havde oplevet en sådan velkomst og et så åbent og imødekommende værtskab”, udtaler Jacob Bjerregaard og fortsætter ”der var også ros til vores butikker og medarbejderne for at være hjælpsomme og informative”.
Gæsterne havde mulighed for at besvare et spørgeskema, hvor de kunne give udtryk for deres oplevelser i Fredericia.

Skærmbillede 2014-08-08 kl. 13.42.30

Det benyttede rigtig mange sig af, og fra turistbureauets medarbejdere, der indsamlede spørgeskemaerne, forlyder det, at tilbagemeldinger er meget positive.

”Jeg vil på egne og byrådets vegne gerne sige tusind tak til alle, der har været med til at gøre denne dag mindeværdig for både gæster og borgere. Fredericia har fået den bedst tænkelige start som ny krydstogt-destination, stor ros og tak til alle der har hjulpet til”, slutter Jacob Bjerregaard.

Skærmbillede 2014-08-08 kl. 13.42.46