Læserdebat

EN SHHHHHHH-KULTUR

LÆSERBREV: Der er stille eller rettere der er meget stille i det politiske Fredericia. Vi er nået frem til marts og det nye byråd forsætter tilsyneladende den politiske kultur, hvor tavshed er guld.

Problemet med denne tavshed er, at der nu er så stille, at man kan høre en knappenål falde til jorden. Jeg forstår ikke denne strategi så er der nogen byrådsmedlemmer, der kan forklare mig, hvorfor man har valgt en strategi, hvor informationsniveauet er så lavt, at man kun kan gisne om, hvad de folkevalgte agter af initiativer for at løfte Fredericia. Hvad vil I gøre for de sårbare, hvad vil I gøre for institutionerne, hvad vil I gøre for skolerne, hvad vil I gøre for miljøet, hvad vil I gøre for at involvere Fredericianerne så de ikke blot er stemmekvæg.

Danmark er ikke længere nummer 1 på listen over lande i forhold til lav korruptionsniveau. Det skyldes blandt andet den lukkede stil I desværre repræsentere. Det skyldes den manglende gennemsigtighed og de mange korridoraftaler som lokalpolitikken i Fredericia desværre også er gennemsyret af. I kan ændre det ved at lukke munden op også når det gælder de lidt mere ømtålige emner. I bliver på alle måder nødt til at ændre den politiske kultur så den er præget af åbenhed og gennemsigtighed. Lukkethed bliver demokratiets død og personligt så ville jeg nødig blive husket som en, der har bidraget til lokaldemokratiets død.

 

Søren Haastrup

Byrådskandidat 2021

Folketingskandidat

Alternativet Fredericia.

Læserbreve bliver som hovedregel bragt i deres fulde længde – i uredigeret form. Undtagelsesvis kan redaktionen vælge at forkorte længere læserbreve ned, for at tilgodese læseren. Læserbreve er ikke udtryk for redaktionens holdning og tjener alene indsenders interesse og mening.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv